Olet täällä

Partio-lehti

 

Partio-lehden jakeluun tulee muutoksia vuoden 2017 alusta alkaen. Lue lisää muutoksista!


 

Partio-lehti on Suomen Partiolaisten jäsenlehti. Lehti lähetetään kaikkien partiolaisten koteihin ja sillä on 100 000 lukijaa. Partio-lehden pääkohderyhmänä ovat 13–17-vuotiaat nuoret.

Pääset lukemaan Partio-lehteä myös kaikissa Suomen kunnan- ja kaupunginkirjastoissa sekä nuorisotiloissa.

Lehteä tekee toimitussihteerin ja taittajan lisäksi partiolaisista muodostuva toimituskunta. Lehden päätoimittaja on Iina Leppäaho. Lehteen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä toimitussihteeri Elina Kamppariin, p. (09) 8865 1111. Voit myös antaa meille palautetta.

Uusimmassa numerossa

Vuoden viimeinen Partio-lehti kertoo partiossa syntyneestä osaamisesta ja haastaa miettimään, mitä sinä olet oppinut? Aapo Rainio kertoo oman tarinansa siitä, miten unelmien partiopesti muuttui unelmien kesäduuniksi. Ilmiössä pohdimme, onko partionimissä järkeä. Pääsemme myös fiilistelemään Roihun hiilloksille ja vierailemaan kammottavalla Halloween-retkellä. Muista myös testata, mitä partiovuosi 2017 tuo tullessaan!

 

 

 

Voit lukea osan Partio-lehden jutuista myös Mediumissa.

 

 

Anna palautetta

Partio-lehti uudistettiin vuoden 2016 ensimmäisestä numerosta lähtien. Uuden raikkaan ulkoasun lisäksi muokattiin myös lehden palstoja ja rakennetta.

Nyt on sinun hetkesi kertoa, miten olemme onnistuneet. Mikä innosti? Mikä ärsytti?

(vapaaehtoinen)
(vapaaehtoinen)
(Täytä, jos haluat osallistua arvontaan)