Anu Koski aloittaa digitaalisten ratkaisujen suunnittelijana

Anu Koski aloittaa 7.1.2019 Suomen Partiolaisten digitaalisten ratkaisujen suunnittelijana. Tehtävä on uusi. Koski on työskennellyt aiemmin Helsingin kaupungilla Keskustakirjasto Oodi -projektissa, jossa hän vastasi muun muassa Oodin digitaalisesta konseptista.

Kosken tehtävä digitaalisten ratkaisujen suunnittelijana on kehittää partion tietohallinnon työvälineitä. Hän vastaa partion digitaalisten ratkaisujen ja palveluiden kehittämisestä sekä tukemalla projekteja johtajineen että johtaen projekteja itse. Yksi hänen ensimmäisistä tehtävistään on valmistella partion tieto- ja tietojärjestelmäkartoitus sekä -suunnitelma yhdessä partion digi- ja muotoiluryhmän kanssa.

Odotan innolla työn alkamista, tämä on myös itselleni uudenlainen tehtävä ja tilaisuus oppia uutta. Partio on minulle myös työnantajana uudenlainen. On hienoa päästä osaksi tätä merkityksellistä yhteisöä.

Olen koulutukseltani digitaalinen muotoilija ja työskennellyt pitkään käyttäjäkokemusten ja käyttöliittymien sekä digitaalisia elementtejä sisältävien palvelukonseptien suunnittelijana, joten tuon partion digitaaliseen kehittämiseen teknologiaosaamisen lisäksi ihmiskeskeisen suunnittelun ja palvelumuotoilun työkaluja. 

Uskon, että yhdessä tekemällä, tietoa jakamalla ja eri osapuolten kanssa keskustelemalla saamme aikaan laadukkaita ja saavutettavia, partion toimintaa mahdollisimman hyvin tukevia digitaalisia ratkaisuja.

Koski työskentelee Suomen Partiolaisten palvelutiimissä, joka vastaa muun muassa partion asiakaspalvelusta ja rekisteripalveluista sekä tiedonhallinnasta. Kosken tavoittaa 9.1.2019 alkaen muun muassa sähköpostitse anu.koski(at)partio.fi.

Artikkelikuva: Anna Enbuske