Suosikkitubettajilla edessään odottamaton Koitos

Syksy tuo tullessaan partion oman Youtube-sarjan!

Syksyllä päästään näkemään ennennäkemätön Koitos, kun partion uusi Youtube-sarja kutsuu eturivin tubettajat partiokisaan! Uudessa seikkailuhenkisessä Youtube-sarjassa joukko Suomen eturivin tubettajia kilpailee partioaiheisissa tehtävissä. Taitojaan pääsevät koettelemaan suosikkitubettajat Roni Back, Julia Ahonen, Roponen ja Pernilla Böckerman.

Sarja on nimeltään Koitos, sillä kilpailun kuluessa kaikki tubettajat joutuvat astumaan ulos omalta mukavuusalueeltaan. Koitos koostuu kahdeksasta osakilpailusta, joissa Roni, Julia, Roponen ja Pernilla kisaavat erilaisten partiohaasteiden parissa eri puolilla Suomea.

Tubettajat kilpailevat kahdessa joukkueessa pareittain. Tehtävissä he pääsevät niin metsään, merelle, kaupungin keskustaan kuin esiintymislavalle. Nähtäväksi jää ketkä selviytyvät haasteista parhaiten: syttyykö nuotio, nouseeko teltta, pärjääkö tubettaja sudenpentujen keskellä?

Tehtäviä pisteyttävät joka jaksossa vaihtuvat partiotuomarit sekä sarjan kommentaattorit, tubepartiolaiset Jesse Braun ja Vinkare.

Sarjaa kuvataan kevään ja kesän aikana eri puolilla Suomea, mm. kesän piirileireillä Kajahuksella Kemijärvellä, Ryskeellä Nurmeksessa ja Ilveksellä Evolla. Sarjan tuottaa Suomen Partiolaiset yhteistyössä Splay Onen kanssa ja se esitetään Splay Suomen kanavalla.

Kuvassa Koitoksen kilpailijat Pernilla Böckerman (vas.), Roponen, Julia Ahonen ja Roni Back.
Kuvassa Koitoksen kilpailijat Pernilla Böckerman (vas.), Roponen, Julia Ahonen ja Roni Back.

Mukana sarjassa:

Roni Back

Kuvassa Roni Back

”Saas nähdä miten mä itse pärjään partiossa. Oon maalta kotoisin, mut kuten Fort Boyardissa nähtiin, vasaran käyttö ei ole mun vahvuus.”

Julia Ahonen

Kuvassa Julia Ahonen

“Mä ootan superinnolla, että pääsen kokemaan kunnon seikkailun! Mua kiinnostaa partiossa luonnonläheisyys ja haluun oppia erätaitoja.”

Roponen

Kuvassa Roponen

 

”Siis oonko mäkin tässä mukana? Eihän mulla ole kuin pleikkari ja sohva. Mut lähdetään seikkailemaan!”

Pernilla Böckerman

Kuvassa Pernilla Böckerman

”Musta tuntuu, että partiossa liikutaan paljon, pidetään hauskaa ja tehdään asioita hyvässä hengessä. Mulla riittää ainakin voimat loppuun asti!”

Miksi juuri nämä tubettajat valittiin mukaan?

Pysy kuulolla, ensi viikolla kerromme lisää sarjasta!