Olet täällä

Value Based Leadership

Kehity johtajana Value Based Leadership -koulutuksessa!

Haku seuraavaan Value Based Leadership -koulutukseen on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille! Saimme paljon erittäin hyviä hakemuksia, ja käsittelemme niitä parhaillaan. Kutsumme parhaat hakijat puhelinhaastatteluun. Ilmoitamme kaikille hakijoille valinnoista. Seuraa hakuprosessin etenemistä sivuilla www.parempaajohtajuutta.fi

Mikä on VBL?

VBL-koulutus keskittyy itsetuntemukseen ja monimuotoisuuteen johtajuuden perustana. Koulutuksen päämääränä on tarjota laadukas johtajuuskoulutus nuorille johtajille, antaa heille osaamista ja valmiuksia johtaa huomisen yhteiskunnassa ja luoda kohtaamisia yhteiskunnan eri ryhmien välillä.

VBL sai alkunsa Ruotsin kuninkaan säätiön (Konungens Stiftelse Ungt Lederskap) ja Ruotsin partiolaisten yhteistyöstä, ja kymmenen vuoden aikana se on kasvanut Ruotsin merkittävimmäksi nuorten vapaaehtoistoiminnan johtajien koulutukseksi. Suomen Partiolaiset on järjestänyt yhteiskursseja Ruotsin partiolaisten kanssa vuodesta 2009 lähtien, ja suomalaisia koulutuksen käyneitä on noin 80. Erittäin positiivisten kokemusten myötä Suomen Partiolaiset käynnistää toisen suomalaisen koulutuksen toukokuussa 2017.