Olet täällä

Value Based Leadership

Kehity johtajana Value Based Leadership -koulutuksessa!

Seuraava Value Based Leadership -koulutus alkaa toukokuussa ja haastattelemme hakijoita parhaillaan. Lue lisää koulutuksesta ja hakuprosessista sivuilla www.parempaajohtajuutta.fi

Mikä on VBL?

VBL-koulutus keskittyy itsetuntemukseen ja monimuotoisuuteen johtajuuden perustana. Koulutuksen päämääränä on tarjota laadukas johtajuuskoulutus nuorille johtajille, antaa heille osaamista ja valmiuksia johtaa huomisen yhteiskunnassa ja luoda kohtaamisia yhteiskunnan eri ryhmien välillä.

VBL sai alkunsa Ruotsin kuninkaan säätiön (Konungens Stiftelse Ungt Lederskap) ja Ruotsin partiolaisten yhteistyöstä, ja kymmenen vuoden aikana se on kasvanut Ruotsin merkittävimmäksi nuorten vapaaehtoistoiminnan johtajien koulutukseksi. Suomen Partiolaiset on järjestänyt yhteiskursseja Ruotsin partiolaisten kanssa vuodesta 2009 lähtien, ja suomalaisia koulutuksen käyneitä on jo yli 100. Erittäin positiivisten kokemusten myötä Suomen Partiolaiset käynnisti ensimmäisen koulutuksen tammikuussa 2017 ja toukokuussa 2018 alkaa jo neljäs suomalainen VBL-koulutus.