100 kansainvälistä kohtaamista -eksperttipari, Finnjamboree Kajo 2022

Innostut kansainvälisestä meiningistä, olet hyvä luomaan kontakteja ja etäaika on mahdollistanut sinulle ihmisten kohtaamisen ympäri maailmaa entistä helpommin ja nopeammin. Vai oletko unelmiemme nörtti, joka jaksaa kärsivällisesti selvittää maallikoille mitä näihin etäyhteyksiin oikein tarvitaan. Kuulostaako jompikumpi näistä omalta? Tässä on sinulle paras mahdollinen Kajo-pesti!
Sata kansainvälistä kohtaamista –eksperttiparin vastuulla on kansainvälisen leirikokemuksen mahdollistaminen kaikille leirin osallistujille. Eksperttipari toimii yhdessä toisiaan täydentäen. Yhtenä leirin tavoitteista on olla yhteinen, ainutlaatuinen ja kansainvälinen partioelämys. Eksperttinä olet tärkeässä roolissa luomassa Kajolle monipuolisia tapoja osallistua kansainvälisiin kohtaamisiin ja keskusteluihin. Pestin erityispiirteenä on pandemian mukanaan tuomat haasteet, jotka ylitämme rakentamalla interaktiivista KV-ohjelmaa ja olemalla yhteydessä eri puolille maailmaa. Eksperttiparin vastuualueet jakautuvat alustavasti seuraavasti:

1. Kansainvälisten kohtaamisten ideointi ja koordinointi sisältäen partiolaisten kontaktoinnin ympäri maailman. Lisäksi ekspertin vastuulla on KV-alaleiriohjelman organisointi yhdessä alaleirien sekä KV-ystävyystiimin kanssa. Toivomme sinulta erinomaista englanninkielen suullista ja kirjallista osaamista (muu kielitaito on aina eduksi), aiempaa kokemusta partiosta sekä tuntemusta kansainvälisestä yhteistyöstä. Lisäksi toivomme sinulta kykyä visioida, rakentaa pilvilinnoja ja piirtää sateenkaaria ilman huolta rajoitteista!

2. Interaktiivisen kv-ohjelman tekninen toteutus ja organisointi leirillä yhteistyössä esimerkiksi viestinnän, pop-upien, yhteisohjelmien ja kehittäMÖn kanssa. Toivomme sinulta vahvaa tietoteknistä ja av-osaamista. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa partiokokemusta. Kielitaidosta on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. On hyvä jos sinulla on jalat maassa, tiedostat realiteetit ja osaat sanoa mihin teknisessä toteutuksessa pystytään.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Eksperttipari raportoi kuulumisia muulle tiimille niin ennen leiriä, leirin aikana kuin leirin jälkeenkin. Pesteissä korostuvat yhteistyökykyisyys ja toivomme teiltä yleisimpien Office-ohjelmistojen käyttötaitoa. Pesti vaatii aikaa viikoittain, tiimin kokouksia on noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, suunnittelupainoitteisessa pestissä suurin työpanos ajoittuu leiriä edeltävälle ajalle, mutta eksperttien työpanos on tärkeä myös leirillä. Pesti vie aikaa noin 2-4 tuntia viikossa ja lisäksi pääset osallistumaan esimerkiksi viikonlopun mittaisiin seminaareihin ennen leiriä. Pesti edellyttää Kajolle osallistumista. Pesti alkaa syyskuussa 2021 ja päättyy leirin jälkeen joulukuussa 2022.

Lisätiedot

Kerro hakemuksessasi miksi haet tähän pestiin: haluamme kuulla odotuksistasi, toiveistasi ja vahvuuksistasi. Lisäksi meitä kiinnostaa pestin hoitamista tukeva erityisosaaminen sekä kokemus KV-toiminnasta.
Pestiä voi hakea yksin tai parin kanssa. Hakiessasi parin kanssa, täyttäkää molemmat omat hakemuksenne. Kaikki hakijat kontaktoidaan ja haastatellaan hakuajan päättymisen jälkeen.
Kysymyksiin vastailevat Janna janna.rintamaa@partio.fi, Anne anne.taljavaara-gore@partio.fi ja Emilia emilia.vierjoki@partio.fi 

Täytä hakemus