Ääniteknikko

Ääniteknikko on leirin aikana vastuussa äänentoistosta ja äänijärjestelmistä. Pestiin kuuluu myös ennen leiriä äänen toiston ja muun tekniikan rakennus sekä purku leirin jälkeen. Pestin pääasiallisia työtehtäviä voivat olla esimerkiksi monitorimiksaus, FoH-miksaus, järjestelmäteknikon ja mikittäjän työtehtävät hakijan omien preferenssien mukaan.


Ääniteknikonpestissä pääset toteuttamaan ja seuraamaan yhteisohjelmia paraatipaikoilta, sekä mahdollistamaan yhteisohjelmien kuuluvuuden mahdollisimman monelle leiriläiselle. Pestissä pääset varmasti oppimaan uutta omista kiinnostuksen kohteistasi, sekä toteuttamaan tapahtumaa muiden taitavien ja ammattitaitoisten teknikoiden kanssa!

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Ovatko desibelirajat ja liukurivit tuttuja? Tunnetko palavaa halua kytkeä kaapeleita? Ääniteknikon pestissä tarvitset aikaisempaa kokemusta äänijärjestelmistä sekä audiosignaalin käsittelystä. Teknisen osaamisen lisäksi on tärkeää että sinulla on rautaiset hermot, nopea reagointikyky, reipasta ja ratkaisuhenkistä asennetta sekä tiimihenkeä.


Ääniteknikon pesti on koko tapahtuma-ajan mittainen. Lisäksi pestiin kuuluu rakennus- sekä purku leiri ja muutamia suunnittelu- ja tutustumispäiviä muiden tekijöiden kanssa ennen leiriä.

Lisätiedot

Eikö aiempaa kokemusta äänitekniikasta löydy? Ei hätää! Jos olet kiinnostunut kaiuttimista, mikrofoneista ja kaapeleista sekä otat helposti haltuun uusia asioita, hae rohkeasti mukaan ja kerro kiinostuksen kohteistasi sekä itsestäsi. Perehdytämme tarvittaessa pestatut henkilöt teknisiin työtehtäviin.

Täytä hakemus