Ajojärjestelijä | Finnjamboree Kajo 2022

Viihdytkö kiireessä? Hallitsetko monia kokonaisuuksia samanaikaisesti? Saavatko kuorma- ja pakettiautot, pikkubussit ja inva-autot, nosturit ja Avantit sinut syttymään? Tunnetko innostuksen kumpuavan sanoista henkilö- ja tavaralogistiikka? Jos vastasit monesti peräkkäin kyllä, olet etsimämme henkilö leirin ajojärjestelyyn.
HaVaLoJäMy (kavereiden kesken Tavara ja toimitus) hakee 5 ajojärjestelijää hoitamaan leirin sisäisen ja ulkoisen logistiikan organisointia. Työskentelet leirin logistiikkakeskuksessa yhdessä osaavan ja toimivan tiimin kanssa.
Tehtäviin kuuluu logistiikan autojen ja työkoneiden organisointi, aikataulutus ja seuranta, kuljetustilausten vastaanottaminen ja niistä huolehtiminen sekä kuljettajien opastus.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä pärjää, jos olet järjestelmällinen ja organisointikykyinen sekä hallitset yhteistyötaidot. Tärkein valttisi on kuitenkin palveluhenkinen asenne ja tekemisen meininki.
Pesti alkaa alkusyksystä 2021 ja päättyy leirin loputtua syyskuussa 2022. Aikaa pesti vie ennen leiriä kahdesta viiteen iltaa kuukaudessa. Lisäksi syksyllä 2021 ja keväällä 2022 järjestetään seminaarit, joihin pitää osallistua. Pestiin annetaan täysi perehdytys ja ajojärjestelyä harjoitellaan ja simuloidaan ennen leiriä.
Pestiin kuuluu leirielämä aina rakennusleiristä purkuleirin loppuun asti.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Mikäli jäi avoimia kysymyksiä, niin jutellaan tarkemmin. Lisätietoja antaa Kajon Tavara & Toimituksen logistiikkamestarit Ari Toivonen p. 050 3727423, ari.toivonen@partio.fi ja Olli Hurme p. 0400 936 854, olli.hurme@partio.fi. 

Täytä hakemus