Aluevaliokunnan jäsen, vastuualueena johtokolmikoiden tuki

Etsimme aluevaliokuntaan johtokolmikoiden tuesta vastaavaa jäsentä. Aluevaliokunnassa osallistut toiminnanalarajat ylittäen yhteistyöhön lippukunta-asioissa ja toimit yhteistyössä valmentajaryhmän kanssa. Vastuullasi on lippukuntien johtajistoille, erityisesti lippukunnanjohtajille, suunnatun materiaalin ylläpitäminen ja kehittäminen ja lippukuntien laatukriteeristön ylläpitäminen. Koordinoit kaksi kertaa vuodessa järjestettäviä johtokolmikoiden valtakunnallisia tapaamisia verkossa ja osallistut tapaamisiin ja kehitysryhmiin, joihin kaivataan aluevaliokunnan edustusta lippukuntien näkökulmaa tuomaan.

Tämä on sopiva pesti sinulle, joka tunnet lippukuntien tarpeita ja haluat kehittää SP:n tukea lippukunnille. Pestissä on avuksi esimerkiksi aiempi pesti lippukunnan johtokolmikossa tai hallituksessa tai toimiminen kouluttajana. Pestissä saat tukea aluevaliokunnan johdolta ja SP:n aluetyöstä vastaavalta työntekijältä (Tea Hurme).

Aluevaliokunta kokoustaa kuukausittain (yleensä etänä) ja muita kokouksia arviolta 1-2 krt/kk. Pestiin kuuluu viikonloppuihin sijoittuvia tapahtumia ja kokouksia 4-5 krt vuodessa.

Voit aloittaa pestissä jo tänä syksynä tai viimeistään 1.1.2023.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä

  • Pääset vaikuttamaan siihen, miten keskusjärjestö voisi olla entistä lähempänä lippukuntia ja huomioida toiminnassaan lippukuntien tarpeita.
  • Saat entistä monipuolisemmin ymmärrystä lippukunnan johtamisesta ja kehittämisestä.
  • Saat vaikuttaa siihen, millaiseksi keskusjärjestön tarjoama tuki lippukunnille muotoutuu uudistetun valmentajan pestin rinnalla.


Tarvittavat taidot ja kokemus

  • Sinulla on tietoa ja/tai kokemusta lippukuntien johtamisesta. Haluat edistää johtokolmikkomallia lippukuntien johtamisen tapana.
  • Sinulta löytyy näkemystä ja halua kehittää nykyisiä ja uusia tukimuotoja ja työkaluja johtokolmikoille.

Lisätiedot

Lisätietoja pestistä saa aluevaliokunna puheenjohtajalta (Johanna Ylander, etunimi.sukunimi@partio.fi) ja aluetyöstä vastaavalta SP:n hallituksen jäseneltä (Anni Karsma, etunimi.sukunimi@partio.fi). 

Täytä hakemus