Alueviestintävastaava

Jos uskot tärkeimmän viestinnän partiossa tapahtuvan ruohonjuuritasolla ja juuri lippukuntien viestintä on sinulle lähellä sydäntä, voit olla etsimämme alueviestintävastaava!

Alueviestintävastaava toimii lippukuntien ja viestintä- ja markkinointiryhmän välisenä linkkinä. Pestissä pääset esimerkiksi tukemaan viestinnässä lippukuntia, jotka järjestävät piirin tapahtumia, kuten kisoja. Tiedotat lippukuntia viestinnän ajankohtaisista asioista ja esimerkiksi tulevista koulutuksista. Lisäksi pääset aidosti vaikuttamaan lippukuntien viestintään ja tekemään merkityksellistä vapaaehtoistyötä. Tässä pestissä onkin hyötyä, jos sinulla on kokemusta ja taustaalippukuntaviestinnän parista.

Pestissä olet viestintäryhmän jäsen ja saat toimia piiriviestinnän näköalapaikalla. Pestissä tukenasi toimivat piirin viestinnän ja markkinoinnin työntekijä, ryhmän puheenjohtaja sekä viestinnästä ja markkinoinnista vastaava hallituksen jäsen.

Pestin vaatima ajankäyttö: osallistuminen viestintä- ja markkinointiryhmän kokouksiin (n.10 x/vuosi) sekä muihin kokouksiin tai tapahtumiin. Keskimäärin noin 3-6 tuntia kuukaudessa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

- Hyvät yhteistyötaidot
- Kyky organisoida asioita ja pitää useat langat käsissä samaan aikaan
- Ymmärrys siitä, että viestintä tukee kaikkea muuta toimintaa ja sydämesi sykkii lippukunnille
- Aikaisempi kokemus piirissä luottamushenkilönä toimimisesta ei ole välttämätöntä

Lisätiedot

viestintä- ja markkinointiryhmän puheenjohtaja Maria Ojanen, maria.ojanen(at)partio.fi

Täytä hakemus