Animaattori – finnjamboree Kajo 2022

Miten Kajon visuaalinen ilme monivärisine tunnuksineen taipuu nokkeliksi ja visuaalisesti mielenkiintoisiksi animaatioiksi? Tähän pääset vaikuttamaan Kajon animaattorina! Animaattori on osa Kajon graafista tiimiä, jonka vastuulla on graafisen ilmeen jalkauttaminen läpi leirin. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä kuvaustiimin kanssa!

Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittää omia johtamistaitojasi sekä päästä vaikuttamaan 15 000 leiriläisen leirielämykseen. Animaattorina pääset työntämään kädet saveen ja visioimaan kokonaisuutta.

Pesti alkaa heti valinnan jälkeen ja päättyy loppuraporttien valmistuessa syksyllä 2022. Pestissä vaaditaan pääasiassa työskentelyä ennen leiriä sekä leirin aikana. Ajankäytöllisesti pesti vaatii viikoittaista työskentelyä heti pestaamista alkaen.

Jos haluat päästä toimimaan 2020-luvun upeimman leiri-ilmeen puikoissa, tämä on sinun pestisi! Kerro itsestäsi, taustastasi ja siitä, miksi olisit paras valinta animaattoriksi Kajolle.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pesti edellyttää hyvää visuaalista silmää sekä animointiohjelmistojen osaamista. Voit olla joko kokenut konkari tai innokas aloittelija, jolla on jo perustaidot hallussa! Hyvät vuorovaikutustaidot ovat pestissä eduksi, sillä kommunikoit pestissä paljon paitsi oman tiimisi myös leiriorganisaation muiden osa-alueiden kanssa – ovathan he “ilmetoimiston asiakkaita”. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot tulevat tarpeen.

Lisätiedot

Lisätietoja animaattorin pestistä voi kysellä viestintä- ja markkinointipäälliköiltä Pauliina Kajava ja Susanna Pyörre, etunimi.sukunimi@partio.fi

Täytä hakemus