Ansiomerkkitoimikunnan jäsen

Piirin ansiomerkkitoimikunta etsii joukkoonsa 1-2 uutta jäsentä kaudelle 2022-2023.

Tarjoamme sinulle hienon tilaisuuden päästä kurkkaamaan ansiomerkkitoiminnan sisälle, mahtavan porukan, jonka kanssa työskennellä sekä upean mahdollisuuden päästä tutustumaan partioarjen sankareiden urotekoihin ansiomerkkiehdotuksia käsitellessäsi.

Toimikunta kokoontuu 4-5 kertaa vuodessa, myös Turun ulkopuolella. Kolme kokousta on arki-iltakokouksia ja yksi kokonaisen päivän mittainen. Merkittävä osa työskentelystä tapahtuu itsenäisesti ehdotuksien käsitellen, lisätietoja pyytäen ja piirin omia ehdotuksia tehden. Lisäksi kullakin jäsenellä on myös oman vastuualueensa ansiomerkkitoiminnasta.

Pestikausi on kaksivuotinen ja enimmillään pestissä voi olla viisi kautta. Tehtävään perehdytetään. Tukea tarjoavat ansiomerkkisihteeri ja muut toimikunnan jäsenet.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Edellytämme sinulta kokemusta ansiomerkkien ehdottamisesta, tuntemusta piirin lippukuntatoimijoista ja/tai piiriluottiksista sekä kiinnostusta ansiomerkkiasioihin. Lisäksi edellytämme sinulta tietotekniikan perustaitoja ja kykyä perusteelliseentyöskentelyyn.

Lisätiedot

Jos tämä mahdollisuus kiinnostaa, niin ota yhteyttä ansiomerkkitoimikunnan puheenjohtajaan, kerro kuka olet ja miksi haluat tähän tehtävään sekä miksi juuri sinä olisit siihen sopivin.

Lisätiedot: L-SP:n ansiomerkkitoimikunnan puheenjohtaja Timo Sirén, 0407633856, timo.siren@partio.fi

Täytä hakemus