Arkkitehtuuri- ja muotoilu -ekspertti

Oletko aina halunnut olla mukana suunnittelemassa miltä leiriympäristö konkreettisesti näyttää?
Löytyisikö sinulta huikeita ideoita ja oivalluksia tulevaisuuden suurleirin rakennelmien suunnitteluun?

Haemme arkkitehtuurin ja muotoilun tiimiin innokkaita suunnittelijoita tekemään ideoista totta! Arkkitehtuurin ja muotoilun tiimi toimii yhtenä kokonaisuutena ja vastaa saumattomasti leirin rakennelmista aina rakennelmien sisätiloihin ja sisustukseen. Voit olla kiinnostunut molemmista osa-alueista tai vain toisesta. Tässä työssä pääset näkemään konkreettisesti tiimisi jäljet leirielämässä!

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Toivomme hakijoilta kiinnostusta rakennetun ympäristön suunnittelua kohtaan, sekä kokemusta arkkitehtuurin ja muotoilun saralta. Kokemukseksi riittää, vaikka alojen opinnot. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365 ympäristössä.

Kajo Finnjamboree 2022 –tapahtumaa suunnitellaan partion O365- alustalla, mikä vaatii partion jäsenmaksun maksamista. Pestiin voi kuitenkin ehdottomasti hakea, vaikka partio ei olisi ennestään tuttu harrastus!

Lisätiedot

Pesti alkaa heti valinnan jälkeen ja päättyy loppuraporttien valmistuessa syksyllä 2022. Pestin työmäärä painottuu valmistelevaan työhön ennen leiriä ja vaatii ajankäyttöä viikottain (noin 2-3 iltaa viikossa).

Lisätietoja pestistä saat arkkitehtimestarilta Karoliina Mäenpäältä (+358 408232637) ja muotoilumestarilta Reetta Lehtirannalta (+358 405686889) (
etunimi.sukunimi@partio.fi).

Täytä hakemus