Asahiohjaaja

Etsimme asahiohjaajaa Ohjelman vastuualueelle!

Haluatko päästä toteuttamaan vuoden siisteintä partiotapahtumaa? Nousetko yhdessä aamuauringon kanssa tai tunnetko asahin kuin omat varpaasi? Kiinnostavatko lempeä liikunta ja hyvinvointi? Entä pysyvätkö sinulla langat käsissäsi? Jos vastasit yhteen tai useampaan kysymykseen kyllä, voisit olla juuri oikea tyyppi vetämään yhtä elämysohjelman toimintapisteistä! Pestissä toimit osana Elämysohjelman tiimiä, joka tuottaa Johtajatulien elämysohjelman kokonaisuudessaan: perjantain avajaiset sekä iltanuotiot, lauantai-illan ohjelman, sunnuntain vertaisverstaat sekä alueella pyörivät ohjelmapisteet. Elämysohjelman tarkoituksena on tarjota paikkoja rentoutua, yhteistä tekemistä uusien ja vanhojen tuttujen kanssa, hauskanpitoa, henkisyyttä ja ihmetystä. Pestissäsi vastaat asahi-ohjelmapisteen suunnittelusta ja toteutuksesta tapahtuman aikana. Toimintapisteiden sisältö ja toteutustapa voi olla lähes mitä tahansa, vain mielikuvitus on rajana! Pisteiden monimuotoisuudesta johtuen vastuullasi oleva piste saattaa olla avoinna koko Tulien ajan tai esim. vain lauantai-iltana. Sovitaan sopivat ajankohdat! Halutessasi voit kasata tiimisi itse tai tarvittaessa autamme sinua tekijöiden löytämisessä!

Tässä pestissä pääset mukaan huippuporukkaan, jolla on ennen kaikkea hyvä meininki tekemisessä! Tarjoamme mahdollisuuden päästä toteuttamaan villeimmät ohjelmaideasi sekä mahdollistamaan osallistujien rentoutumisen seminaariohjelman vastapainoksi. Projektia tehdään pitkälti yhdessä ja sillä mentaliteetilla, ettei anneta koronan pilata tätä – itse tekemisenkin pitää olla kivaa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Jos ideointi on sinulle lasten leikkiä ja organisointikyky kuuluu kovimpaan osaamiseesi, pakopelimestarin pesti on juuri sinulle! Pestissä et kuitenkaan välttämättä tarvitse mitään erityistä osaamista tai kokemusta, vaan aurinkoisella asenteella ja avoimella mielellä pärjäät mainiosti.
Pestissä menestymistä helpottavat kuitenkin mm. seuraavat taidot: - tiimin johtaminen - luovan työ suunnittelu - aikatauluttaminen - kommunikaatiotaidot - ongelmanratkaisukyky.

Pestin ajankäyttö riippuu hyvin paljon vastuullasi olevasta pisteestä ja sinusta. Jos haluat tulla toteuttamaan vain oman pisteesi, pesti vaatii aikaasi arviolta viikoittain pari tuntia. Halutessasi voit osallistua elämysohjelman yhteisiin suunnittelukokouksiin torstaisin, mutta voit myös tulla toteuttamaan vain oman pisteesi. Suunnittelukokoukset kestävät keskimäärin n. 2 h.

Lisätiedot

Elisa Mattila ja Sointu Huvinen,  Johtajatulien lauantain elämysohjelmavastaavat (etunimi.sukunimi@partio.fi)

Täytä hakemus