Designer – Finnjamboree Kajo 2022

Designerina pääset suunnittelemaan Kajon leiriäpin ja muiden digitaalisten sovellusten ulkoasun ja käyttöliittymän.

Tehtävänäsi designerina on Kajon digipalveluiden tuottaman mobiilisovelluksen ja muiden digitaalisten palveluiden käyttöliittymien suunnittelu yhdessä muiden designereiden ja käyttöliittymä- ja testausasiantuntijoiden kanssa. Vastuullasi on varmistaa käyttöliittymän toimivuus ja Kajon graafisen ilmeen noudattaminen. Kansainvälisten osallistujien ja kielellisen saavutettavuuden huomioiminen on myös olennainen osa designerin tehtävää. Teet yhteistyötä muun digipalvelutiimin ja viestinnän osa-alueen kanssa varmistaaksesi toimivan ja Kajon ulkoasun mukaisen sovellusilmeen.

Designerin pesti tarjoaa mahdollisuuden luoda näyttävän ja Kajolle sopivan ulkoasun mobiilisovellukselle, jota tuhannet osallistujat tulevat käyttämään. Saat oppia uutta ja kehittää digipalveluita ja niiden ulkoasua partiossa luoden kestäviä ratkaisuja, joita tullaan hyödyntämään jatkossakin. Samalla pääset tutustumaan samanhenkisiin partiolaisiin ja tekijöihin. Pestistä on varmasti hyötyä myös omalla urallasi esimerkiksi graafisen suunnittelun tai markkinoinnin parissa.
Toimit pestissä Palveluiden osa-alueen tiedonhallintaryhmän digipalvelutiimissä, johon kuuluvat myös digipalvelumestarit, sekä kymppejä ja lukuisia muita eksperttejä. Myös Kajon viestinnän osaaminen ja suunnitelmat tukevat sinua designerina.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus


Pesti alkaa keväällä 2021 ja päättyy leirin jälkeen alkusyksynä 2022.

Designerin pesti edellyttää noin 2-4 iltaa kuukaudessa erilaisiin digipalveluiden kokouksiin. Lisäksi teet noin 2-8 tuntia graafista suunnittelua ja käyttöliittymien suunnittelua viikossa oman innostuksesi ja aikataulusi mukaan. Pesti painottuu leirin valmistelun alku- ja keskivaiheille.

Tässä pestissä et välttämättä tarvitse aikaisempaa partiokokemusta. Oleellisempaa on osaaminen tai halu oppia graafista suunnittelua ja partion digipalveluita.
Pestiin hakevalta toivomme
  • Ymmärrys tai kiinnostus moderniin sovelluskehitykseen liittyvästä graafisesta suunnittelusta
  • Visuaalista silmää käyttöliittymien suhteen esim. oman harrastuneisuuden kautta

Eduksi katsotaan:
  • Kokemus digipalveluista partiossa
  • Ohjelmointi- tai ohjelmistokehitysosaaminen
  • Innostus uuden oppimiseen

Lisätiedot

Lisätietoa pestistä antaa Kajon digipalvelumestari Otso Kurkela (otso.kurkela@partio.fi tai 040 1313001) 

Täytä hakemus