E-KP Talvipiirileirin leiritoimikunta

Piirin talvileirin 2024 johtajistoon haetaan kolmea tai neljää henkilöä toteuttamaan projektia yhdessä leirinjohtajan/johtajaparin kanssa.

Jos haluat mukaan toteuttamaan vuoden 2024 talvileiriä, hae rohkeasti mukaan leiritoimikuntaan alla olevalla Kuksa-lomakkeella.

Leiritoimikunta vastaa yhdessä leirinjohtajan / johtajien kanssa piirileirin toteuttamisen kaikista osa-alueista: suunnittelusta, budjetoinnista, tekijöiden rekrytoinnista, viestinnästä ja markkinoinnista leirin totetukseen ja raportointiin. Leiritoimikunta vastaa yhdessä leirinjohtajan / johtajaparin kanssa projektiaikataulussa ja-budjetissa pysymisestä sekä leirin tavoitteiden täyttymisestä. Leirin valmisteluun liittyviä osa-alueita, joihin etsimme tekijöitä, ovat:

- Ohjelma: leiriohjelmapäivisin, iltaohjelmat ja muut yhteiset ohjelmat

- Talous: budjetointi, talouden seuranta, hankinnat

- Viestintä jamarkkinointi: markkinointi, tiedottaminen lippukunnille ja osallistujille,tapahtuman aikainen viestintä

- Huolto: rakennelmat, logistiikka, muonitus, tekniikka, lääkintä

Leirin johtoryhmä tulee jakamaan vastuut osa-alueista yhdessä parhaaksi katsomallaan tavalla, mutta jokaiselle osa-alueelle ei etsitä välttämättä omaa vastuuhenkilöä. Toisaalta kokonaisuuksia voi myös sopia jaettavan kahden tekijän kesken ja täydennettävän pienemmillä kokonaisuuksilla. Leiritoimikunnan jäsenet työskentelevät paitsi edistääkseen omaa osa-aluettaan myös koko leiriprojektia.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pesti edellyttää kokemusta erilaisista projekteista, ennen kaikkea retkistä ja leireistä. Pestissä voi toimia menestyksekkäästi, mikäli sinulla on johtamiskokemusta esimerkiksi lippukunnan leireiltä. Tunnet toivottavasti partion kasvatustehtävän ja -tavoitteet. Partiojohtajan peruskurssin käyminen on ehdoton etu pestissä. Mikäli et kurssia ole vielä käynyt, toivottavasti ilmoittaudut kurssille mahdollisimman pian.

Sähköisen työskentelyn ja dokumentoinnin sekä partion pilvipalveluiden tuntemus helpottavat työhön ryhtymistä, mutta eivät ole edellytys tehtävään.

Pestin vaatima ajankäyttö vaihtelee projektin vaiheiden mukaan. Pesti vie aikaa arviolta viikoittain sekä muutamia suunnitteluviikonloppuja. Leirin lähestyessä pestiin käytettävän ajantarve kasvaa.

Itsenäisen työskentelyn lisäksi pestiin kuuluu muun leiritoimikunnan kanssa kokoustamista sekä mahdollisesti osallistumista leirin ohjausryhmän kokouksiin erikseen sovittaessa.

Lisätiedot

Leiritoimikuntaan haetaan oheisella Kuksa-lomakkeella. Kerrothan hakemuksessasi ainakin nämä:

-       Miksi olet kiinnostunut pestistä leiritoimikunnassa?

-       Mikä tai mitkä osa-alueet kiinnostavat sinua?

-       Mitä tuotmukanasi leiritoimikuntaan? Kerro vahvuuksistasi.

-       Millaista pestiä hyödyttävää kokemusta sinulla on partiosta tai muualta?

Jos pesti leiritoimikunnassa kiinnostaa, olethan rohkeasti yhteydessä. Leiritoimikuntaan etsitään erilaisia tyyppejä. Piirin talvileiri on myös mittaluokaltaan sen verran pieni, että vankka kokemus lippukuntaretkistä ja -leireistä riittää mainiosti pohjaosaamiseksi.

Saat pestiisi tukea leirinjohtajalta / johtajaparilta, muulta leiritoimikunnalta, piirihallitukselta sekä projektin ohjausryhmältä ja piirin työntekijöiltä. Pestiesihenkilönä toimii leirinjohtaja.

Pestin kesto:Leiritoimikunta valitaan heti leirinjohtajan pestauksen jälkeen ja pestiin käydään pestikeskustelut. Pesti kestää projektin ajan aina loppuraportin laadintaan ja sen esittelemiseen saakka syksyllä 2024.

Lisätietoa: Piirinjohtaja Heini Jokinen, sähköposti etunimi.sukunimi@partio.fi, puh. 050-4059424


Täytä hakemus