Elämysjohtaja Finnjamboreelle 2022

Kuvauksen Finnjamboreen leiritoimikunnan rakenteesta, toiminnasta ja yleisistä periaatteista löydät sivulta finnjamboree.fi 

Elämysjohtajana vastaat projektin elämyksellisyydestä ja pidät huolta siitä, että finnjamboree on erityinen ja omanlaisensa partioelämys.

Elämykseen kuuluu mm. viestintä ja markkinointi, leirin tarina ja biisi sekä niiden hyödyntäminen. Näiden vuoksi onkin luontevaa, että vastaat myös koko leirin yhteisistä elämyksellisistä (ilta-)ohjelmista.

Lisäksi Elämys vastaa leirin kahviloista, kioskeista ja leirituotteista. Toki myös palvelumuotoilu, leirin arkkitehtuuri, ulkoasu ja leirikaava ovat lähellä sydäntäsi.

Projektin viestinnästä ja markkinoinnista vastaava pyritään pestaamaan heti leiritoimikunnan jälkeen osaksi elämyksen tiimiä. Pestauksessa mukana ovat leirinjohtajat. 

Luontevana yhteistyökumppaninasi ovat ainakin SP:n ViMa-työryhmät ja -valiokunnat, kokeilukulttuuriryhmä ja Partioaseman toimistohenkilökunta. 

Mainitse hakemuksessasi ainakin nämä:

- Kiinnostavimmat kohdat partio-CV:stäsi 
- Onnistunein ja haastavin johtamistilanteesi 
- Miksi juuri tämä pesti kiinnostaa sinua? 
- Miltä partio sinusta näyttää seuraavan Finnjamboreen jälkeen? 
- Keskeiset vahvuutesi ja heikkoutesi pestiä ajatellen 

Pestiin voit hakea 5.1.-26.1. välisenä aikana. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten toimi ennemmin nopeasti kuin hitaasti. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat sähköpostitse ohjeet seuraaviin vaiheisiin.  

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Haemme hyviä tyyppejä, joilla on taustalla jo kokemusta partion sisältä jostain suuremmasta vastuutehtävästä. Koet olosi mukavaksi suurien kokonaisuuksien parissa, ajattelet mielelläsi asioita uudella tavalla ja olet valmis kantamaan suurta vastuuta. Sinulla on projektitaitoja nippu taskussa: suunnittelet, aikataulutat, asetat tavoitteita, johdat ja budjetoit mielelläsi ja näppärästi. Sinulla on näkemystä Finnjamboreen kehittämisestä sekä palat halusta päästä tekemään seuraavan kolmen vuoden ajan suomalaisen partion näkyvimpiä ja siisteimpiä pestejä! 

Leiritoimikuntalaisen pesti kestää miltei kolme vuotta (02/2020-12/2022) ja tulee vaatimaan merkittävää ajankäyttöä. Ajankäytöstä, suunnitteluseminaareista ja työskentelyn tavoista tulee tuleva leiritoimikunta päättämään yhdessä. Leiritoimikuntalaisen pestissä sinun tulee pystyä osallistumaan ja fasilitoimaan etäkokouksia, matkustamaan Suomen sisällä sekä tuottamaan hyvää suomen kieltä puheessa sekä kirjallisessa muodossa. 

Lisätiedot

Janne Costiander
janne.costiander@partio.fi
050-5521054

Maria "Kerttu" Nikkari
maria.nikkari@partio.fi
044-9757270

Finnjamboree 2022
Leirinjohtajat

Täytä hakemus