Erätaitojaoston jäsen

Haemme uusia jäseniä erätaitojaostoon! Erätaitojaoston tarkoitus on edistää piirin retkeilyosaamista ja innostaa lähtemään luontoon.Tärkein työkalumme tähän ovat järjestämämme kurssit. Lisäksi järjestämme pienempiä tapahtumia ja koulutuksia.

Jaostolaisena pääset kouluttamaan erätaitoja tarpojille ja sitä vanhemmille sekä kehittämään kurssien sisältöä ja koulutuksia. Myös omaa osaamista pääsee kehittämään kouluttautumalla retkeilytaidoissa kiinnostuksen mukaan.

Jaostomme on rento ja mukava. Pääset tekemään oman kiinnostuksesi mukaisia juttuja ja tutustumaan piirin toimintaan luottiksena matalalla kynnyksellä. Saat kokemusta piirin kursseilla kouluttamisesta ja partiotapahtumien järjestämisestä. Lisäksi pääset tutustumaan huipputyyppeihin– jaoston lisäksi myös iso kouluttajaporukkamme on mahtava!

Tällä hetkellä etsimme erityisesti viestinnästä ja somesta innostunutta ihmistä!


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Kokoustamme noin kerran kuussa. Kokouksiin voi osallistua etänä tai paikan päällä yleensä Turun partiotoimistolla. Kokouksissa on hauska ja rento meininki. Jokaiseen kokoukseen ei ole pakko osallistua, mutta toivomme tietysti mahdollisimman aktiivista osallistumista. Olemme jakaneet vastuita jaoston sisällä, joten oman kiinnostuksen mukaan kokousten välillä hommanasi voi olla esimerkiksi kaluston huoltaminen tai retkiruokareseptien testaaminen. 

Tärkein vastuu jaostolaisella on aktiivinen osallistuminen jaoston kouluttajana. Tavoitteena on, että jokainen jaostolainen kouluttaa vähintään kahdella kurssilla vuodessa ja toimii yhden kurssin johtajana kahden vuodenaikana.

Toivomme, että sinulla olisi ainakin vähän kokemusta retkeilystä. Tärkeintä on kuitenkin innostus ja halu oppia. Kurssejamme on eritasoisia ja ET I lähtee hyvin perusteista, joten Lapin vaellusten konkari ei välttämättä tarvitse olla. Kouluttajien osaaminen kertyy kokemuksen kautta. 


Lisätiedot

Jos jaostoon liittyminen tuntuu liian isolta pestiltä toistaiseksi, mutta erätaitojen kouluttaminen kiinnostaa, voit lähteä kouluttajaksi kursseillemme! Ota yhteyttä jaoston puheenjohtajaan Emppuun.Täytä hakemus