Esteettömän infran asiantuntija- Finnjamboree Kajo 2022

Voisiko Kajo olla se suurleiri, joka onnistuisi olemaan edes hitusen lähempänä läpileikkausta suomalaisesta nuorisosta? Kajon tavoitteena on edistää partion saavutettavuutta ja poistaa esteitä partion saavutettavuuden tieltä.

Esteetttömän infran asiantuntija vastaa siitä, että Kajo tulee huomioimaan fyysisen esteettömyyden ja luo sellaisen infran, joka mahdollistaa esimerkiksi liikuntarajoitteisten osallistumisen. Asiantuntija tukee poikkihallinnollisesti eri osa-alueita, jotta esteetön kulku ja esteettömyys leiriarjessa (suihkut, saunat, vessat, ohjelma-alueet, ruokailupaikat) tulevat toteutumaan mahdollisimman hyvin. Esteettömän infran asiantuntija tulee olemaan tärkeä linkki saavutettavuuden ja leirin muiden osa-alueiden välillä. Lisäksi hän tulee vastaamaan fyysiseen esteettömyyteen liittyvistä yhteistyökumppanuuksista.

Esteettömän infran asiantuntija tulee yhdessä kolmen mestariparin ja kolmen saavutettavuuspäällikön kanssa muodostamaan saavutettavuuden johtotiimin. Lisäksi hän tulee olemaan kontaktissa muiden osa-alueiden kanssa saavutettavuuden asioissa. Johtotiimi ja oma nimikkopäällikkö tulevat tukemaan pestissä.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tässä pestissä menestyminen lähtee asenteesta, innostuksesta saada leiristä onnistunut kokemus kaikille sekä ratkaisukeskeisyydestä. Pestissä menestyminen vaatii projektinjohtamisen osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, käsitystä suurleirin infrasta ja sen vaatimuksista sekä taitoa saada toiset ihmiset innostumaan saavutettavuudesta. Pestissä eduksi on aiempi suurleirikokemus ja rohkeus toteuttaa uudenlaisia kokeiluja partion saavutettavuuden parantamiseksi.

Pesti vaatii sitoutumista 2/2021-09/2022. Tekemistä on todennäköisesti viikoittain ja kokouksia 1-2 kuukaudessa. Viikonlopun mittaisia yhteisiä suunnittelutapaamisia tulee olemaan 2-3/vuosi.

Pestissä työskentelykieli on suomi, mutta suomenkielen ei tarvitse olla hakijan vahvin kieli.

Lisätiedot

Lisätietoja pestistä antaa saavutettavuuspäällikkö Kati Kling, 040 7088230 (tavoittaa parhaiten arkisin klo 16 jälkeen ja viikonloppuisin) tai kati.kling@partio.fi. 

Täytä hakemus