Explo 2019 – Luotsiohjelmamestari – 1-2 kpl

Oletko pohtinut millaiseen tapahtumaan olisi mukava tulla luotsina? Haluaisitko ideoida uudenlaisen kokonaisuuden Explon luotsiohjelmaan? Haluaisitko viettää rennon viikonlopun yhdessä samoajien kanssa ja samalla oppia luotsaamisesta yhdessä muiden luotsien kanssa? 

 

Exploon osallistuu samoajien ohella paljon luotseja. Tavoitteenamme on tarjota heille kehittävää ja innostavaa ohjelmaa, jonka avulla he pystyvät toimimaan luotseina entistäkin paremmin! Luotsiohjelman toteuttamiseen tarvitsemme luotsiohjelmamestarin tai mestariparin. Luotsiohjelmamestarin pestiin kuuluu luotsiohjelman suunnittelu ja toteutus yhdessä pestatun tiimin kanssa. Apuna pestissä ovat molemmat ohjelmapäälliköt. Tämä pesti vaatii luotsin roolin hahmottamista ja innovatiivisuutta mutta emme odota aikaisempaa kokemusta. Tämä pesti on loistava mahdollisuus päästä ideoimaan uudenlaista tekemistä luotseille! 

 

Tule siis luomaan Explon luotsiohjelma yksin tai parhaan partiokaverisi kanssa! Ota yhteyttä ohjelmapäälliköihin niko.lehti@partio.fi tai siiri.asumalahti@partio.fi. Vastaamme myös mielellämme kysymyksiin, joten älä epäröi ottaa yhteyttä! 


Täytä hakemus