Explo 2023 Talousjohtaja tai johtajapari

Explo 2023 järjestetään 20.-22.10.2023. Explo kokoaa yhteen Suomen Partiolaisten samoajaikäiset viikonlopun ajaksi. Luvassa osallistujalle on yhdessä oivaltamista, omien vahvuuksien löytämistä, unohtumattomia hetkiä ja ennen kaikkea muiden samoajaikäisten kohtaamista. Odotamme tapahtumaan kahtatuhatta samoajaa. Tapahtuman osa-alueen johtajana kuulut Explon staabiin.

Pesti on etupainoitteinen eli suurin osa tehtävistäsi ajoittuu aikaan ennen tapahtumaa. Pesti vaatii sinulta aikaa viikottain ja staabin kokouksia pidetään vähintään kerran kuussa.

Talousjohtaja tai johtajapari on vastuussa projektin budjetista, hankinnoista ja niiden koordinoimisesta ja kumppanuuksista yhteistyössä ViMan kanssa. Talousjohtaja tai johtajapari tekee tiivistä yhteistyötä SP:n kasvatuksen työntekijän kanssa. Tehtävään kuuluu myös tarvittavien oman tiimin jäsenten rekrytointi.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tarvittava osaaminen

- PJPK

- Budjetointiosaamista

- Kykyä hallita isojakin kokonaisuuksia

- Vison siitä, miten toteutat vastuullisuutta hankintojen kautta


Mitä pesti antaa sinulle?

- Huikean partiokokemuksen

- Rennon ja osaavan tiimin

- Johtamiskokemusta kansallisen tason ikäkausitapahtumasta

- Kokemusta partion sidosryhmien kanssa toimimisesta


Lisätiedot

Jos pestiä haetaan yhdessä parin kanssa, jättävät molemmat oman hakemuksen ja mainitsevat hakemuksessaan kenen kanssa pestiä hakevat. Hakijoita haastatellaan 29.8.-4.9. Päätöksistä ilmoitetaan heille henkilökohtaisesti. Liitteeksi voit laittaa partio-cv:si. Lisätietoja pestistä antavat tapahtumanjohtajat jenna.kallio@partio.fi sekäanne.taljavaara-gore@partio.fi.


Täytä hakemus