Farmaseutti/proviisori, ekspertti, Finnjamboree Kajo 2022

Hei, sinä farmaseutti tai proviisori, joka haluat kokea harvinaislaatuisen pestin Kajon lääkevarastolla ja apteekin palvelupisteellä. Jos sinulla on kokemusta apteekki työskentelystä ja/tai leireiltä lääkehuollon järjestämisestä sekä haluat nähdä miten saadaan lääkehuolto järjestettyä tavallisesta poikkeavissa olosuhteissa partiolaisten suurleirillä, hae tähän pestiin.

Apteekin palvelupisteeltä leiriläiset voivat ostaa itsehoitolääkkeitä, vapaankaupantuotteita (laastarit yms.) ja tilata reseptilääkkeitä yhteistyöapteekista. Lääkevarasto huolehtii leirisairaalan, ensiapupisteiden ja ambulanssien lääkehuollosta.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Haemme lääkevarastolle ja palvelupisteelle yhteensä seitsemää laillistettua farmaseuttia/proviisoria. Pesti sisältää työskentelyä apteekin palvelupisteellä ja/tai leirisairaalan lääkevarastolla. Pestattavat haastatellaan ja valinnassa otetaan huomioon työskentelykokemus apteekeissa ja leirilääkinnästä.


Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan jo kevään aikana lääkehuollon suunnitteluun ja toteutukseen tuo tämä myös ilmi hakemuksessasi.

Ennen leiriä on kaksi perehdyttämispäivää. Halutessasi voit osallistua lisäksi lääkehuollon suunnitteluun, ennakko toteutukseen ja purkuleirille. Muuten varsinainen pesti kestää leirin ajan sekä loppuraportin laatiminen pestisi omalta osalta.

Lisätiedot

Lisätietoja pestistä saat lääkehuollon kympiltä Heikki Kilpeläiseltä heikki.kilpelainen@partio.fi 

Täytä hakemus