FB-kymppi – Finnjamboree Kajo 2022

Sinustako Kajon Facebook-kymppi? Kajon sometiimi etsii Facebook-kymppiä, joka on perillä kyseisen kanavan saloista ja puhkuu intoa ideoida ja tuottaa materiaalia kyseiseen kanavaan!
Facebook-kymppinä vastaat Kajon Facebook-tilin kokonaisuudesta tiimin kanssa. Osallistut tekemiseen aina ideoinnista ja suunnittelusta varsinaisiin postauksiin ja niiden julkaisemiseen.
Kymppinä johdat pientä tiimiä, jonka kanssa pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan villeimmätkin ideanne! Pesti alkaa pian valinnan jälkeen suunnittelulla ja ideoinnilla. Tositoimiin pääset heti kesän jälkeen. Pesti jatkuu vielä jonkin aikaa leirin jälkeen 2022.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Facebook on sinulle luontainen ja tuttu kanava, jonka uusimmatkin käänteet on sinulle jo arkipäivää. Sinulla on myös näkemys siitä, keille muille Facebook on arkipäivää ja ketkä ovat sen käyttäjäryhmää. Olet oma-aloitteinen, ideoit rohkeasti ja sinulta löytyy aiempaa kokemusta sosiaalisen median parissa toimimisesta partiossa tai muualla. Aiempi johtamiskokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tässä pestissä pääset toteuttamaan someunelmiasi, päästämään luovuuden valloilleen, sillä saat oikeasti vaikuttaa miltä kanava näyttää ja minkälaista sisältöä muut näkevät!

Lisätiedot

Lisätietoja voit kysellä somemestarilta Minna Pyykköseltä (minna.pyykkonen@partio.fi). 

Täytä hakemus