Finnjamboree 2022 / Arkkitehtimestari

Haemme arkkitehtimestaria vastaamaan Kajolle rakennettavista rakennelmista telttojen ja mökkien, suihkujen ja ruokaloiden kautta paviljonkeihin ja lavoihin - ja mitä muuta tarvitaankaan! Arkkitehtimestarin vastuulla on rakennelmien suunnittelu sekä muiden osa-alueiden tarpeiden keruu ja koordinointi. Arkkitehtimestari on osa leirikokemusryhmää ja kuuluu elämyksen osa-alueeseen.

Toivomme, että valittavalla arkkitehtimestarilla on intoa, halua ja taitoa hallita kokonaisuuksia. Arkkitehtimestari näkee suunnittelutyönsä jäljen leirillä selkeästi ja näkyvänä. Toivomme sinulta ajatuksia siitä, millaisista osasista tulevaisuuden leirikaupunki voisi koostua – millaisia maamerkkejä siellä olisi, entä miten saavutettavuus otetaan huomioon. Miten toteutamme Kajon arvoja ja tavoitteita arkkitehtuurin keinoin?

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Odotamme arkkitehtimestarin omaavan kokemusta suunnittelutyöstä ja kykyä hallita isoja kokonaisuuksia ehkä opintojen, työelämän tai partion saralta. Toisaalta myös ymmärrys ja näkemys siitä, miten leiristä tehdään elämys, on keskeistä. Edellytämme mestareiltamme aikaisempaa johtamiskokemusta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365 ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot tulevat tarpeen.

Pestiin kuuluu merkittävä määrä muiden tekijöiden sekä tavarantoimittajien kontaktointia ja tarpeiden selvitystä sekä neuvottelua. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä pestissä. Pesti on myös hyvä keino kehittää omia vuorovaikutustaitoja sekä ammatillista osaamista.

Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittää omia johtamistaitojaan sekä päästä vaikuttamaan n. 15 000 leiriläisen leirikokemukseen merkittävällä tavalla. Arkkitehtimestarina suunnittelet ja toteutat näyttävät puitteet erinomaiselle leirikokemukselle. Teet tiivistä yhteistyötä muotoilumestarin kanssa, ja johdatte yhdessä arkkitehtuuri- ja muotoilutiimiä.


Pestin kesto ja ajankäyttö
Pesti alkaa heti valinnan jälkeen ja päättyy loppuraporttien valmistuessa syksyllä 2022. Pestin työmäärä painottuu valmistelevaan työhön ennen leiriä ja vaatii ajankäyttöä useita tunteja viikossa alkaen heti.

Hae pestiä ja tule tekemään leirikokemusta like never before! Kerro itsestäsi, taustastasi ja siitä, miksi olisit rokkaava arkkitehtimestari Kajolle.

Lisätietoja pestistä saat leirikokemuspäälliköiltä Noora Qvickiltä (+358 40 841 9794) ja Aura Pajamolta (+358 50 66481) (etunimi.sukunimi@partio.fi).

Lisätiedot

Hae pestiä ja tule tekemään leirikokemusta like never before! Kerro itsestäsi, taustastasi ja siitä, miksi olisit rokkaava leirituotemestari Kajolle. 
 

Lisätietoja pestistä saat leirikokemuspäälliköiltä Noora Qvickiltä (+358 40 841 9794) ja Aura Pajamolta (+358 50 66481) (etunimi.sukunimi@partio.fi).

Täytä hakemus