Finnjamboree 2022 / Brändimestari

Hae pestiä ja tule tekemään leirikokemusta like never before! Kerro itsestäsi, taustastasi ja siitä, miksi olisit rokkaava brändimestari Kajolle.

Lisätietoja pestistä saat leirikokemuspäälliköiltä Noora Qvickiltä (+358 40 841 9794) ja Aura Pajamolta (+358 50 66481) (etunimi.sukunimi@partio.fi).

“Hei tota me fiilisteltiin Kajolla, muistaks ne upeet leirituotteet! Onks sul viel ne Kajo-kalsarit tallella?” kuullaan sanottavan 10 vuoden päästä. Miltä Kajo tuntuu, mistä se tunnistetaan? Miltä Kajo kuullostaa, mikä on kajomaista? Brändimestarina saat vaikuttaa kaikkeen tähän.

Haemme brändimestaria vastaamaan Kajon brändistä eli leiriin liitettävistä mielikuvista. Brändimestarin pestiin sisältyy ainakin brandbookin laatiminen, Kajo-sanaston luonti ja varjelu, leirin tunnelman ja fiiliksen luominen. Brändimestari on osa leirikokemusryhmää kuuluen elämyksen osa-alueeseen.

Toivomme, että valittavalta brändimestarilta löytyy intoa ja osaamista pitkäjänteiseen brändinrakennukseen, hyvää visuaalista silmää ja kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia pitkällä aikavälillä. Brändi koostuu useista pienistä osatekijöistä eripuolilla leiriorganisaatiota. Sinun tehtävä on vetää langat kokoon ja vastata siitä, että kokonaisuudessa säilyy harmonia.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Odotamme brändimestarin omaavan kokemusta leirielämästä sekä kokemusta brändin rakennuksesta ehkä opintojen, työelämän tai partion saralta. Toisaalta myös ymmärrys ja näkemys siitä, miten leiristä tehdään elämys, on keskeistä. Edellytämme mestareiltamme aikaisempaa johtamiskokemusta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365 ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot tulevat tarpeen.

Pestiin kuuluu merkittävä määrä muiden tekijöiden kontaktointia ja tarpeiden selvitystä sekä neuvottelua. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä pestissä. Pesti on myös hyvä keino kehittää omia vuorovaikutustaitoja sekä ammatillista osaamista.

Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittää omia johtamistaitojaan sekä päästä vaikuttamaan n. 15 000 leiriläisen leirikokemukseen merkittävällä tavalla. Brändimestarina pääsee työntämään kädet saveen, johtamaan omaa tiimiä ja visioimaan kokonaisuutta. Hommia tehdään tiiviisti yhdessä muiden leiriorganisaation osa-alueiden kanssa, jotta suunnittelussa voidaan huomioida eri toimintojen tarpeet.

Pestin kesto ja ajankäyttö

Pesti alkaa heti valinnan jälkeen ja päättyy loppuraporttien valmistuessa syksyllä 2022. Pestin työmäärä painottuu valmistelevaan työhön ennen leiriä ja vaatii ajankäyttöä useita tunteja viikossa alkaen heti.

Lisätiedot


Täytä hakemus