Finnjamboree 2022 / Leirituotemestari

“Onks sulla vielä se Kajo-muki tallella, se on mun suosikkiretkitavara! Ja hei, muistaks ne upeet Kajo-kalsarit? Ne on mulla jo ihan puhki kuluneet!” kuullaan sanottavan vuosien päästä. Mitä leirituotteita Kajolta voi ostaa, mikä on tarpeellista ja mikä turhaketta? Leirituotemestarina saat vaikuttaa kaikkeen tähän.

Haemme leirituotemestaria vastaamaan Kajon leirituotteista. Leirituotemestarin pestiin kuuluu tuotteiden valinta, suunnittelu, kilpailuttaminen yhdessä myynnin valikoimamestarin kanssa. Olennaisena osana pestiä on erilaisten vastuullisuuskysymysten pallottelu ja ratkominen. Leirituotemestari on osa leirikokemusryhmää kuuluen elämyksen osa-alueeseen.

Toivomme, että valittavalta leirituotemestarilta löytyy intoa ja tuotemuotoilu-alan osaamista, ehkä jonkinlaista kokemusta graafisesta suunnittelusta sekä materiaaliosaamista. Leirituotteet ovat moninainen kirjo, jonka on tarpeen tukea Kajon brändiä ja noudatella leirin visuaalista linjaa. Sinun tehtävä on vetää langat kokoon ja vastata siitä, että kokonaisuudessa säilyy harmonia.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Odotamme leirituotemestarin omaavan kokemusta suunnittelutyöstä ja kykyä hallita isoja kokonaisuuksia ehkä opintojen, työelämän tai partion saralta. Toisaalta myös ymmärrys ja näkemys siitä, miten leiristä tehdään elämys, on keskeistä. Edellytämme mestareiltamme aikaisempaa johtamiskokemusta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365 ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot tulevat tarpeen.

Pestiin kuuluu merkittävä määrä muiden tekijöiden sekä tavarantoimittajien kontaktointia ja tarpeiden selvitystä sekä neuvottelua. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä pestissä. Pesti on myös hyvä keino kehittää omia vuorovaikutustaitoja sekä ammatillista osaamista.

Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittää omia johtamistaitojaan sekä päästä vaikuttamaan n. 15 000 leiriläisen leirikokemukseen merkittävällä tavalla. Leirituotemestarina vastaat siitä, mitä leirikaupasta ostetaan ja viedään kotiin muistoksi leiriltä. Hommia tehdään tiiviisti yhdessä myynnin valikoimamestarin kanssa sekä muiden leiriorganisaation osa-alueiden kanssa, jotta suunnittelussa voidaan huomioida eri toimintojen tarpeet.

Pestin kesto ja ajankäyttö
Pesti alkaa heti valinnan jälkeen ja päättyy loppuraporttien valmistuessa syksyllä 2022. Pestin työmäärä painottuu valmistelevaan työhön ennen leiriä ja vaatii ajankäyttöä useita tunteja viikossa alkaen heti.

Hae pestiä ja tule tekemään leirikokemusta like never before! Kerro itsestäsi, taustastasi ja siitä, miksi olisit rokkaava leirituotemestari Kajolle.

Lisätietoja pestistä saat leirikokemuspäälliköiltä Noora Qvickiltä (+358 40 841 9794) ja Aura Pajamolta (+358 50 66481) (etunimi.sukunimi@partio.fi).

Lisätiedot


Täytä hakemus