Finnjamboree 2022 / Maisemasuunnittelumestari

Haemme maisemasuunnittelumestaria vastaamaan Kajon maisemallisesta suunnittelusta. Maisemasuunnittelumestarin vastuulla on leirialueen ilmeen, valaistuksen, kyltityksen ja yleisten alueiden suunnittelu. Maisemasuunnittelumestari on mukana suunnittelemassa levähdyspaikkoja, tulistelupisteitä ja polkuverkostoa leirialueelle. Lisäksi maisemasuunnittelumestari on vastuussa luontoarvojen huomioimisesta kaavoituksessa. Maisamasuunnittelumestari on osa leirikokemusryhmää ja kuuluu elämyksen osa-alueeseen.

Toivomme, että valittavalla maisemasuunnittelu on intoa, halua ja taitoa hallita kokonaisuuksia. Maisemasuunnittelue näkee suunnittelutyönsä jäljen leirillä selkeästi ja näkyvänä. Toivomme sinulta ajatuksia siitä, millainen on tulevaisuuden näkymä Suomen suurimmalla partioleirillä - millaista tunnelmaa haluamme luoda metsän keskelle? Millaisia palveluita ja reittejä leirille osallistuvat haluaisivat käyttää? Missä leirillä on paikka hiljentymiselle, missä taas riehakkaalle tanssimiselle?

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Odotamme maisemasuunnittelumestarin omaavan kokemusta suunnittelutyöstä ja kykyä hallita isoja kokonaisuuksia ehkä opintojen, työelämän tai partion saralta. Toisaalta myös ymmärrys ja näkemys siitä, miten leiristä tehdään elämys, on keskeistä. Edellytämme mestareiltamme aikaisempaa johtamiskokemusta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365 ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot tulevat tarpeen.

Pestiin kuuluu merkittävä määrä muiden tekijöiden sekä tavarantoimittajien kontaktointia ja tarpeiden selvitystä sekä neuvottelua. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä pestissä. Pesti on myös hyvä keino kehittää omia vuorovaikutustaitoja sekä ammatillista osaamista.

Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittää omia johtamistaitojaan sekä päästä vaikuttamaan n. 15 000 leiriläisen leirikokemukseen merkittävällä tavalla. Maisemasuunnittelumestarina suunnittelet ja toteutat näyttävät puitteet erinomaiselle leirikokemukselle. Teet tiivistä yhteistyötä kaavamestarin kanssa, ja johdat omaa maisemasuunnittelutiimiä.

Pestin kesto ja ajankäyttö
Pesti alkaa heti valinnan jälkeen ja päättyy loppuraporttien valmistuessa syksyllä 2022. Pestin työmäärä painottuu valmistelevaan työhön ennen leiriä ja vaatii ajankäyttöä useita tunteja viikossa alkaen heti.

Hae pestiä ja tule tekemään leirikokemusta like never before! Kerro itsestäsi, taustastasi ja siitä, miksi olisit rokkaava maisemasuunnittelumestari Kajolle.

Lisätietoja pestistä saat leirikokemuspäälliköiltä Noora Qvickiltä (+358 40 841 9794) ja Aura Pajamolta (+358 50 66481) (etunimi.sukunimi@partio.fi).

Lisätiedot


Täytä hakemus