Finnjamboree Kajo 2022 Action-laakson Huvipuistokymppi

Kajon Action-laaksoon haetaan kolmea huvipuistokymppiä.

Hattaran tuoksu, riemun kiljahdukset ja jännitys vatsanpohjassa. Näitä kokemuksia saa Kajolla Action-laakson huvipuistossa! Huvipuistoon on jo haaveiltu ainakin maailmanpyörää, jonkunlaista hupitaloa/-rataa, kammokujaa ja erilaisia karnevaalikojuja.

Kymppipestissä pääsee vaikuttamaan huvipuiston lopulliseen laite- ja kojuvalikoimaan sekä osallistumaan jo ideoitujen kokonaisuuksien suunnitteluun ja toteutukseen. Leirillä kympit osallistuvat huvipuiston pyörittämiseen ja tekijöiden ohjaamiseen omilla vastuualueillaan. Huvipuistotiimi kokonaisuudessaan pyrkii mahdollistamaan osallistujille uusia kokemuksia ja saada edes yhden leiriläisen ajattelemaan "minäkin haluan jonain päivänä tehdä jotain yhtä hienoa".

Pesti alkaa syyskuussa 2021 ja päättyy leirin jälkeen joulukuussa 2021.

Huvipuistotiimi kokoontuu Teamsin äärellä alkuun kerran kuussa, lähempänä leiriä tarvittaessa useammin. Mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan tiimin kanssa tavataan myös livenä ennen leiriä.

Lisätietoa Maarialta maaria.koskinen@partio.fi

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä tarvitsee ennen kaikkea intoa ja kekseliäisyyttä soveltaa perinteisiä huvipuistokokemuksia leiriolosuhteisiin. Plussaa omista ideoista ja halusta kehittää jotain ennennäkemätöntä! Partio- tai suurleirikokemus ei ole välttämätöntä. Täytä hakemus