Finnjamboree Kajo 2022 Ohjelmalaaksomestari action-laaksoon

Huvipuisto leirillä, jääkiipeilyä kesähelteillä tai maailmanloppupeli? Haemme viittä mestaria suunnittelemaan leirin toiminnantäyteistä ohjelmalaaksoa!

Yksi Kajon kuudesta laaksosta on action-laakso, jossa leiriläiset saavat kokea adrenaliinin tuntemuksia ja toimintaa. Laaksot ovat osa Kajon kasvatuksen osa-aluetta, joka luo leirille puitteet monipuoliselle oppimiselle ja kokemiselle. Toimintaa ohjaavat partion kasvatustavoitteet, projektin tavoitteet ja kansainväliset kestävän kehityksen tavoitteet.

Mestareiden rooli action-laaksossa on ideoida, suunnitella ja toteuttaa Kajolle hieman “extremempi” ohjelmalaakso. Action-henkinen ohjelma on sekä fyysistä tekemistä että ajatustyötä. Yhteistyötä tehdään laaksopäällikön, muiden mestareiden ja oman tehtävätiimin kanssa. Jokaiselle mestarille nimetään lisäksi vastuualue, jota edistetään yhdessä muiden laaksojen osa-aluevastaavien kanssa. Yhteiset vastuualueet ovat HR (laakson tekijöiden rekrytoinnista, pestaamisesta ja työvuoroista vastaaminen), talous ja hankinnat, turvallisuus, vastuullisuus ja laaksoilme. Kerro hakiessasi, mikä näistä kiinnostaa sinua!

Mestarit pestaavat omalle vastuualueelleen kymppejä, jotka ovat erikoistuneet tarkempaan tehtävään laaksossa. Pestissä pääset oppimaan paljon johtamisesta ja tapahtumaprojektin organisoinnista. Osallistut omatoimisen suunnittelun lisäksi laakson yhteisiin kokouksiin Teamsissä n. kerran kuussa ja 1–2 viikonloppuseminaariin vuodessa. Pesti alkaa helmikuussa 2021 ja päättyy leirin jälkeen syyskuussa 2022.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä tärkein ominaisuutesi on into kehittää jännittävää, toimintarikasta ja hullunkurista ohjelmaa. Ideavaiheessa ajatukset saavat lentää villisti, mutta tärkeää on osata valita niiden joukosta toteutukseen soveltuvat jatkotyöstettäviksi.

Etuna katsotaan aiempi kokemus suurelle kohdeyleisölle johdetusta ja suunnitellusta ohjelmasta. Partiossa hankittu osaaminen on leirin luonteen ymmärtämisen kannalta hyvä, mutta ei välttämätöntä. Partiokasvatuksen mukainen osaaminen on kuitenkin tärkeää, jotta voimme viedä sitä myös eteenpäin. Mestarina tulet johtamaan kymppejä ja toimimaan ryhmässä, minkä vuoksi omien johtamistaitojesi tulee olla entuudestaan jo hallussa. Suuremman projektin mestaripesti vaatii joustavuutta ja sitoutunutta työskentelyä, minkä vuoksi toivomme, että olet valmis haastamaan itsesi ja oppimaan paljon uutta!

Ensisijaisesti pestiin haetaan yksin, mutta jos tiedossasi on supertyöpari, odotamme innolla yhteydenottoanne. Pestissä toimitaan suomeksi.

Lisätiedot

Kiinnostaako pesti toiminnan parissa, mutta jokin mietityttää? Ota yhteyttä laaksopäällikköön Vilmaan (vilma.helimaki@partio.fi)!

Täytä hakemus