Fysioterapeutti, ekspertti, Finnjamboree Kajo 2022

Fysioterapeutti, odotamme juuri sinua mukaan Kajo2022 leirisairaan sykkeeseen, sen TULES tiimiin, joka on ammattitaidoltaan luunkovaa, mutta kimmoisa ja joustava kuin hyvin huollettu lihas! Saat olla suunnittelemassa ja toteuttamassa omaa pestiäsi, sitä millaisilla välineillä ja minkä voimaa uhkuvan männyn alla toimit osana tiimiämme. Pääset harjoittamaan omaa ammattiasi esim. asentamalla erilaisia tukia, edesauttamalla leiriläisten tules vaivojen paranemista lihashuollon ym. keinoin. Joitakin apuvälineitäkin meillä on jo nyt annettavaksi opastuksellasi. Mikäli aikaa jää, voit ohjata meitä muita tarvittaessa ergonomisempaan ja turvallisempaan tapaan työskennellä.

Toivomme, että sinulla olisi myös kiinnostusta tutkailla ja ohjata suunnitelmiamme ja niiden toteutusta esteettömyyden näkökannalta.

Kerro meille koulutuksesi, työkokemuksestasi, mahdollinen partio- ja leiritaustastasi. Ennen kaikkea kerro itsestäsi sekä siitä mikä tässä pestissä sinua sytyttää niin että tunnet kajoa päästä juuri tähän pestiin? Odotamme juuri sinun hakemustasi.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Edellytämme sinulta laillistetun fysioterapeutin tutkintoa, mutta emme partiolaisuutta.

Toivomme avointa, positiivista ja asiakaslähtöistä työotetta.

Pestin kesto: Pesti alkaa heti pestauksen jälkeen ja päättyy syksyllä 2022 kun loppuraportti on valmis. Lisäksi toivomme, että pääset osallistuminen kahteen tärkeään perehdytyspäivään 14.5. Tampereella ja 14.7. Evolla.

Täytä hakemus