Hankintaekspertti I Finnjamboree Kajo 2022

Kajon Tavara & Toimitus eli hankinta, logistiikka, varasto ja jälleenmyynti on nyt sijoitettu samaan Resurssien organisaatioon. Tehokas yhteistyö eri osa-alueiden välillä on oleellinen osa toimintaa ja tavoitteena on, että jo hankintoja suunniteltaessa pystytään tehokkaasti miettimään tavaroiden koko kulku leiriprojektin aikana aina jälleenmyyntiin saakka.

Pestissä saat kokemusta ison mittakaavan hankinnoista, pääset mukaan vastaamaan leirin hankinnoista sovittua osa-aluetta tukien ja/tai sovitusta hankintakokonaisuuden naruista vedellen. Vastuullesi tulee osa Kajon tavaroiden ja palveluiden tietojen keräämisestä, hankintalupien myöntämisestä, tilausten tekemisestä sekä reklamaatioiden käsittelystä.

Toimit yhteistyössä Kajon Tavaran ja Toimituksen muiden mestareiden ja asiantuntijoiden sekä Kajon projektitoimiston kanssa. Tukea pestiisi saat Kajon Hankintamestareilta sekä Kajon projektitoimiston henkilöstöltä.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Ymmärrät isoja kokonaisuuksia, olet tarkka ja vastuullinen sekä omaat ”can do –asiakaspalveluasenteen”. Aiemmasta partioprojektiosaamisesta, projektiosaamisesta yleensäkin tai alan kokemuksesta on hyötyä pestissä toimimisessa.

Pesti alkaa alkusyksyllä 2021 ja päättyy syyskuussa 2022. Pestiin kuuluu osallistuminen hankinnan Teams palavereihin 1-2 kertaa kuussa sekä viikonloppuseminaareihin 1-2 kertaa vuodessa. Pääset myös tukemaan ja kouluttamaan hankintaprosessia muulle organisaatiolle. Lisäksi aikaa kuluu suunnitteluun kokousten ulkopuolella. Pestiin kuuluu leirielämää raksaleiriltä leirinloppuun.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Mikäli jäi avoimia kysymyksiä, niin ethän jää miettimään vaan täytä hakemus niin olemme sinuun yhteydessä.

Lisätietoja antaa Kajon Tavara & Toimituksen Hankintamestarit Noora Hirvonen noora.hirvonen@partio.fi 040352067 ja Jari Nisula Jari.Nisula@partio.fi 0405609741


Täytä hakemus