Hankintajärjestelmäasiantuntija, Finnjamboree Kajo 2022

Kajon Tavara & Toimitus eli siis hankinta, logistiikka, varasto ja jälleenmyynti ovat nyt tehtävinä sijoitettu yhteen Resurssien organisaation alle. Tehokas yhteistyö edellä mainittujen eri osa-alueiden välillä on oleellinen osa leirin toteuttamista ja tavoitteena on, että jo hankintoja suunniteltaessa mietitään tavaroiden kulku tehokkaasti leiriprojektin aikana aina jälleenmyyntiin saakka. "Tällä leirillä eivät pienet puupallot ole hukassa."

Tässä pestissä saat kokemusta ison partioleirin hankintaprosessista ja hankintajärjestelmän käytöstä. Pääset mukaan suunnittelemaan ja hiomaan Kajolla käytettävää hankintajärjestelmää.

Toimit yhtenä Kajon hankintajärjestelmän pääkäyttäjistä ja vastaat järjestelmän käyttökoulutuksesta sekä toimit järjestelmäasiantuntijana Kajon Tavara & Toimituksen päällikköjen suorassa alaisuudessa.

Työskentelet vahvassa yhteistyössä Kajon Tavara & Toimituksen mestareiden ja muiden asiantuntijoiden sekä Kajon projektitoimiston kanssa. Tukea pestiisi saat Kajon Tavara & Toimituksen päälliköiltä.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Ymmärrät järjestelmien sielunelämää, osaat "puhua softaa", sinulla on paloa toteuttaa ison mittakaavan projektia sekä rinnassasi läikehtii asiakaspalvelijan asenne. Ammattiosaaminen (ohjelmointi ja järjestelmätietämys) on eduksi pestissä, myös aiemmasta projektiosaamisesta partiossa tai työelämässä sekä alan kokemuksesta on hyötyä pestissä toimimisessa.

Pestiin kuuluu osallistuminen Kajon Tavara & Toimituksen ryhmän Teams palavereihin 1-2 kertaa kuussa sekä viikonloppuseminaareihin 2-3 kertaa vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu suunnitteluun ja järjestelmän käyttöön kokousten ulkopuolella leiriä kohti enenevissä määrin. Talvella ja keväällä 2022 järjestelmän käyttöä koulutetaan muulle organisaatiolle.

Pesti alkaa helmikuussa 2021 ja päättyy leirin jälkeen syys-lokakuussa 2022. Pestiin kuuluu leirielämä esiraksalta purkuleirin loppuun.


Lisätiedot

Kiinnostuitko? Mikäli jäi avoimia kysymyksiä, niin jutellaan tarkemmin. Lisätietoja antaa Kajon Tavara & Toimituksen päälliköt Mervi Varis (mervi.varis@partio.fi 0404872246) ja Petteri Lavikko(petteri.lavikko@partio.fi 05062700).


Täytä hakemus