Hile 2021 – HR-päällikkö

Hile 2022 on Järvi-Suomen, Lapin ja Pohjanmaan partiopiirien yhteinen talvileiri, joka järjestetään keväällä 2022. Puolen Suomen talvijamboree kokoaa yhteen noin 1 500 osallistujaa.

Resurssin osa-alue hakee kahta HR-päällikköä vastaamaan leirin pestien ja tekijöiden tukitoiminnoista (pestitiimi). Pestien tuesta, pestihyvinvoinnista, varavoimasta sekä samoajapesteistä syntyvä kokonaisuus kuuluu HR-päälliköiden vastuulle. HR-päälliköt rekrytoivat riittävän määrän pestiläisiä vastaamaan näistä tehtävistä.

Jokaisella vapaaehtoisella on oikeus hyvään johtamiseen. Tämä edellyttää hyviä pestauksen rakenteita ja pestaajien sparrausta. Lisäksi pestiläisten jaksamisesta tulee pitää huolta koko leiriprojektin ajan. Pestihyvinvointiin ja tekijätukeen liittyvät asiat painottuvat leiriin, mutta pestauksen tuen osalta toiminta painottuu leiriä edeltävään aikaan.

Mikäli partiojohtajien hyvinvointi ja hyvä johtaminen ovat lähellä sydäntäsi, olet etsimämme henkilö! Tässä pestissä sinulla on mahdollisuus luoda rakenteita ja mekanismeja, jotka auttavat pestiläisiä jaksamaan pesteissään.

Pestissä pääset kehittämään johtamis-, organisointi- ja yhteistyötaitojasi sekä tutustumaan kolmen eri piirin toimintatapoihin ja ottamaan niistä parhaat puolet käyttöön. Sinulla on lupa luoda uutta!

Suosimme projektissa parijohtajuutta. Voit hakea pestiin joko kaverin kanssa tai yksin, jolloin autamme sinua löytämään sopivan johtajaparin. Koko resurssitiimi ja erityisesti resurssijohtaja on tukenasi tässä pestissä. Tervetuloa tekemään #puolensuomentalvijamboree’ta!

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Aiempaa projekti- ja johtamiskokemusta, ymmärrystä pestaamisesta, pestiläisten tuentarpeesta ja pestijaksamista tukevista menetelmistä sekä hyvät organisointitaidot.

Lisätiedot

Juha Hämäläinen, juha.hamalainen@partio.fi

Täytä hakemus