Hile 2022 – Yhteistyömestari

Hile 2022 on Järvi-Suomen, Lapin ja Pohjanmaan partiopiirien yhteinen talvileiri, joka järjestetään keväällä 2022. Puolen Suomen talvijamboree kokoaa yhteen noin 1 500 osallistujaa.

Resurssin osa-alue hakee yhteistyömestaria vastaamaan leirin kumppanuuksien ja yhteistyösuhteiden hoidosta. Resurssijohtaja vastaa leirin talouden kokonaisuudesta ja yhteistyömestari on avustaa resurssijohtajaa tässä työssä kumppanuuksien osalta. Osallistut pestisi puolesta Suomen Partiolaisten kumppanuusverkostoon edustaen siellä Hile 2022 -talvileiriä.

Käytännössä toimit leiriorganisaation ja piirien yhteyshenkilönä mahdollisten yhteistyökumppaneiden, etsiä projektille sopivia kumppaneita, neuvotella yhteistyösopimuksia sekä avustaa muita osa-alueita omien kumppanuuksien hoidossa. Lisäksi pääset tekemään yhteistyötä partion valtakunnallisten kumppaneiden, kuten Puolustusvoimien ja UPM-Kymmenen kanssa.

Tämä pesti on juuri sinulle, mikäli haluat päästä oppimaan partioprojektin yhteistyösuhteiden hoitoa ja rakentamaan niitä. Pestissä opit myös johtamis-, organisointi- ja yhteistyötaitoja. Pääset myös oppimaan partion valtakunnallisesta kumppanuustoiminnasta. Projektit ovat tapa edistää myös partiopiirien kumppanuustyötä. Resurssijohtaja ja koko resurssitiimi on tukenasi tässä pestissä. Tervetuloa tekemään #puolensuomentalvijamboree’ta!

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

  • Aiempaa projektikokemusta
  • Ymmärrystä yhteistyösuhteiden hoidosta
  • Hyvät kommunikaatio- ja yhteistyötaidot

Lisätiedot

Juha Hämäläinen, juha.hamalainen@partio.fi

Täytä hakemus