Hiljainen ilta -kymppi Finnjamboree Kajo 2022 (1-2 kpl)

Kajolla järjestetään Hiljainen ilta, jonka aikana leiriläisellä on mahdollisuus pysähtyä elämän isojen kysymysten äärelle, mahdollisuus Pyhän kohtaamiseen ja toisaalta mahdollisuus vain olla ja levätä. Tässä pestissä oleva henkilö(t) koordinoi tämän illan toteutuksen. Pop up -tiimin eri osa-alueet tuottavat Hiljaiseen iltaan ohjelmaa. Sinä järjestät aikataulut, varmistelet vierailijat, kokoat ideat käytäntöön ja sovit tilat ja illan markkinoinnin.

Pääset olemaan tekemisissä eri uskontokuntien edustajien kanssa. Saat tehdä yhteistyötä tiiviisti koko pop up -tiimin kanssa, sillä Hiljaista iltaa varten olemme kaikki sinun apunasi. Mikäli sinulla on sellainen tilanne, että et pysty olemaan koko leiriä Kajolla, niin tämä pesti voisi olla sinua varten. Hiljainen ilta on leirin torstai-ilta ja edellytämme sinun olevan paikalla ti 19.7.-pe 22.7. välisen ajan.

Henkitiimissä on kaksi mestaria ja viisi-kuusi kymppiä. Yhdessä vastaamme siitä, että Kajolla jokainen saa rakennusaineita oman katsomuksen muodostamiseen, voi iloita katsomuksestaan ja pääsee myös vuorovaikutukseen toisella tavalla ajattelevan kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Kiinnostus ja partion katsomuskasvatuksen tuntemus eduksi. Arvostamme tässä pestissä erityisesti kokemusta tapahtumien, retkien ja/tai leirien järjestämisestä partiossa.


Idearikkaus, käytännönläheisyys, avarakatseisuus, kyky organisoida ja toimia erilaisten ihmisten kanssa sekä kyky viedä homma ideasta maaliin ovat vahvuuksia tässä pestissä.

Lisätiedot

Mahdollisuus paripestiin. Voit hakea jo valmiin parin kanssa tai yksin.
Ennen Kajoa tapaamme tiimin kanssa noin kerran kuussa etänä ja 1-2 kertaa kasvotusten. Pestissä riittää tekemistä jokaiselle kuukaudelle ennen leiriä. Itselle kannattaa varata vähintään kerran kahdessa viikossa Kajon tekemiselle ilta.

Täytä hakemus