HP Kasvu- ja kehitysryhmä

Oletko huolissasi partionlaskevasta jäsenmäärästä? Tykkäätkö tutkia tilastoja ja dataa, tai onko kenties Excel ja Power BI hyviä kavereitasi? Onko strategia sinusta sanahelinää vai selkeä suunta? Piirin kasvu- ja kehitysryhmä haluaa laajentua ja etsii lisävahvistusta erityisesti piirinkasvukeskusten ulkopuolelta.

Pesti kestää noin kaksi vuotta ja vaatii aikaa noin neljä tuntia kuukaudessa. Kasvu- ja kehitysryhmä kokoontuu kuusi kertaa vuodessa, minkä lisäksi voi olla itsenäistä työskentelyä ja datan käsittelyä. Ryhmän toimintaa ohjaa tänä vuonna vahvasti SP:n kasvun toimenpiteet.

Tässä pestissä pääset:

· Tutkimaan partion tilastojen saloja esimerkiksi Power BI:n avulla

· Pohtimaan piirin tulevaisuutta ensi kesää pidemmälle

· Miettimään ja toteuttamaan konkreettisia keinoja jäsenkadon hillitsemiseen ja uusien jäsenten hankintaan piirimme alueella


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Olet kiinnostunut tilastoista ja tulevaisuudensuunnittelusta. Ymmärrät, mitä strategia tarkoittaa organisaatiolle. Voit olla vasta partiouran alussa tai vanha konkari, sillä erilaiset partiotaustattäydentävät ryhmässä toisiaan. Kaikki mielipiteet ja näkemykset ovat tervetulleita, mutta ole valmiina myös perustelemaan niitä!

Ps – jos rekryilmoitus nostatti edes hieman kulmiasi ja kiinnostuksesi heräsi, hyvä – olet silloin todennäköisesti oikea tyyppi!


Lisätiedot

Hanna Lempinen (hanna.lempinen@partio.fi)

Täytä hakemus