HP KV-vastaava

Kiinnostaako sinua piiripesti,globaalikasvatus sekä partion kansainvälisyys? Liity mukaan piirin kasvatusryhmään kansainvälisyydestä vastaavana henkilönä! KV-vastaavana pääset mukaan piirin ohjelman suunnitteluun ja saat oman näkemyksesi mukaisesti edistää piirin kansainvälisyyttä. Ulkomaanprojektien luotsaaminen, WOSM:n ja WAGGGS:n aktiviteettipakettien ja projektien edistäminen piirissä ja kansainvälisyysaiheisten työpajojen järjestäminen tapahtumissa ovat mahdollisesti osa pestikuvaasi. Piirin KV-vastaava saat muokata pestistä omannäköisesi. Tukenasi toimii muu kasvatusryhmä, Suomen Partiolaisten kansainvälistenyhteyksien valiokunta sekä myös muiden piirien kv-vastaavat.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pesti vaatii aikaasi noin 3-8 tuntia kuukaudessa, riippuen haluamastasi ajankäytöstä. Pesti alkaa vuoden vaihteesta 2021–2022 ja päättyy vuoden 2023 loppuun.

Pestiä varten et tarvitse aiempaa kokemusta piiritason tehtävistä tai kansainvälisestä partiotoiminnasta. Sinun tulee kuitenkin olla vähintään 15-vuotias.


Lisätiedot

Lisätietoja pestistä saa Pinja Salhojalta (p. 044 263 7157) puhelimitse, tekstarilla tai whatsapp-viestillä, tai sähköpostitse (pinja.salhoja@partio.fi)

Täytä hakemus