HP Markkinointiryhmän jäsen

Saatko helposti muita mukaan osallistumaan ja toteuttamaan? Onko sinulla näkemystä siitä, miten piirin markkinointia voitaisiin tehdä paremmin, suuremmin ja tavoittavammin? Tai haluatko kehittää näitä taitoja? Jos tunnistit itsesi, on tämä pesti tehty sinulle!

Hämeen Partiopiirin viestintäryhmä etsii joukkoonsa markkinoinnin osaajaa tai tulevaa osaajaa. Markkinointiryhmä vastaa piirin markkinointitempauksista ja -kampajoista, niiden suunnittelusta sekä toteutuksesta.

Tehtävänäsi on osallistua piirin markkinointitapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen. Tukenasi on markkinointiryhmän vetäjät sekä muu viestintäryhmä ja piirin tiedottaja.

Mitä sinä saat?

Kokemusta tapahtumien järjestämisestä, suunnittelusta ja organisoimisesta. Uusia elämyksiä sekä uutta virtaa partiouralle. Tämän lisäksi saat huippuja uusia ystäviä ja pääset tutustumaan monipuolisesti hämäläiseen partioon.Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Viestinnän ja markkinoinnin tuntemuksesta on hyötyä, mutta oikealla asenteella sekä halulla kehittyä ja oppia, pääset pitkälle. Pestissä pääset laajentamaan jo olemassa olevia verkostojasi.

Pesti alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää lähtökohtaisesti 2 vuotta.


Lisätiedot

Markkinointijaoston johtajat:

Minna Horelli, minna.horelli@partio.fi

Jonna Puska, jonna.puska@partio.fi

Täytä hakemus