HP Tarpojavastaava

Tarpojaikäkaudenvastaava toimii osana ikäkausijaostoa ja vastaa erityisesti piirin tarpojientaitopäivien ja muiden tarpojatapahtumien organisoinnista sekä tapahtumanjärjestäjien tukemisesta.

Ikäkausijaostokokoontuu tarpeen mukaan, kokousajoista ja –paikoista voidaan sopia yhdessäneuvotellen. Myös etäosallistuminen jaoston kokouksiin on mahdollista.Kokouksien lisäksi mahdolliset tapahtumien suunnittelut, palaverit ja projektitvievät aikaa. Ikäkausijaoston jäsenillä on myös läsnäolo-oikeus piirinkasvatusryhmän kokouksissa (n. 1 krt/kk), mutta näihin osallistuminen onvapaaehtoista.

Pestin pituus onkaksi vuotta. Tarpojavastaavan lähimpänä tukena on ikäkausijaostonpuheenjohtaja sekä partiotoimistolla vastaava työntekijä, joka auttaa käytännönjärjestelyissä.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tarpojavastaavana olet kiinnostunut ikäkausitoiminnasta ja tunnet erityisesti partion tarpojaohjelmaa. Pystyt sitoutumaan ikäkausijaoston tapaamisiin sekä erillisiin projekteihin. Lisäksi olet kiinnostunut kehittämään piirin tarpojatoimintaa.


Lisätiedot

Ikäkausijaoston puheenjohtaja Anne Taljavaara-Gore (anne.taljavaara@partio.fi)

Ohjelmakoordinaattori Sara Heinonen (p. 0503110917, sara.heinonen@partio.fi)

Täytä hakemus