HP viestintä – Julkaisuvastaava

Julkaisuvastaava

Onko sinulla sana hallussa ja kynä kädessä? Osaatko tuottaa sujuvaa ja hyvää tekstiä? Tai onko sinulla halua kehittyä kirjoittajana ja projektin vetäjänä? Mikäli tunnistat tästä itsesi, on tämä pesti juuri sinulle!

Hämeen Partiopiirin viestintäryhmä etsii joukkoonsa tekstin tuottajaa ja vetäjää julkaisuprojekteille. Viestintäryhmä vastaa piirin viestinnästä ja markkinoinnista, niiden suunnittelusta sekä toteutuksesta.

Julkaisuvastaavan tehtävänä on johtaa piirin kahden ison julkaisun Vuosikirjan ja Partiopolku-lehden projekteja sekä tarvittaessa pienempiä projekteja. Julkaisuvastaava koordinoi tekstit julkaisuille, auttaa tiedottajaa julkaisujen ulkoasussa ja pitää yhteyttä yhteistyötahoihin projektien tiimoilta. Varsinaista taitollista osaamista ei vaadita, sillä taitoista vastaa tiedottaja. Lisäksi tukenasi on muu viestintäryhmä ja viestintäministeri piirin tiedottajan lisäksi.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus 

Hyvästä kirjoitustaidosta, oikeinkirjoitusopeista sekä viestinnän tuntemuksesta on hyötyä, mutta oikealla asenteella sekä halulla kehittyä ja oppia, pääset pitkälle. Pestissä pääset laajentamaan jo olemassa olevia verkostojasi.

Pesti alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää lähtökohtaisesti 2 vuotta.

Mitä sinä saat?

Kokemusta viestinnästä, kirjoittamisesta sekä julkaisujen tekemisestä. Uusia elämyksiä sekä uutta virtaa partiouralle. Tämän lisäksi saat huippuja uusia ystäviä ja pääset tutustumaan monipuolisesti hämäläiseen partioon.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

  • Hyvä kirjoitustaito
  • Oikeinkirjoitustaito
  • Oikea asenne
  • Halu kehittyä
  • Markkinoinnin / viestinnän kokemuksesta hyötyä, mutta sitä ei vaadita

Lisätiedot

Minna Horelli
minna.horelli@partio.fi

Täytä hakemus