Hyönteisexpertti

Haemme reipasta ja oma-aloitteistatekijää joka ei pelkää ampiaisia tai vastaavia.Pestin päätehtävänä on poistaatai tuhota leirin kannalta haitalliset ampiaiset ja niiden mahdolliset pesät.Tehtävä ei vaadi aiempaa kokemusta mutta sellainen on aina hyödyksi. Leiriorganisaatiohankkii tarvittavat suojavälineet tehtävän suorittamiseen. Jos haitallisiahyönteisiä ei satu olemaan on hyönteisexpertti osa keittiöiden kunnossapitotiimiäja auttelee siellä tarvittaessa.

Yhteistoimintapestiparin kanssa sekä muonituksen huollonmestareiden tuki ja ohjaus.Hyönteisexpertit ovat osa keittiöiden kunnossapitotiimiämme jossa tuemme toinentoisiamme ja ratkaisemme mahdolliset ongelmatilanteet yhdessä.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissävaaditaan osallistumista rakennusleirin sekä koko leiritapahtuman ajalle.Tehtävässä voit osallistua keittiön kunnossapitokymppien kokouksiin. Pesti eivie aikaa viikkotasolla.

Tehtävässävaaditaan eniten halua olla tekemässä leirialueesta turvallista ja mukavaapoistamalla haitallisia hyönteisiä kuten ampiaisia. Tehtävä voi sisältää monineri keinoin suoritettavaa hyönteistorjuntaa joihin koulutetaan rakennusleirinaikana. Lisäksi käytettävissä on Kajon yleiset tekijäkolutukset.


Lisätiedot

Samuli Laine, Muonituksenhuoltomestari, 040-7419635, samuli.laine@partio.fi

Aino Artismaa,Muonituksen huoltomestari, 040-7238455, aino.artismaa@partio.fi

Pestin kesto?10/2021-09/2022

Pesti alkaapestikeskustelulla lokakuussa 2021 jonka jälkeen voi osallistua keittiöidenkunnossapidon kokouksiin  n. 6 krt. ennenleiriä. Pesti päättyy loppuraportointiin ja päätöspestikeskusteluun leirinjälkeen syyskuussa.


Täytä hakemus