Hyvinvointimestari, Suomen joukkue, Maailmanjamboree 2023

Hyvinvointimestarin pestissä olet tärkeässä roolissa jokaisen lähtijän näkökulmasta. Olet tukemassakaikkien jamboreejoukkueemme jäsenten jaksamista ja hyvinvointia.

Pestissä toimit vahvasti osallistujatiimin sekä palvelutiimin välillä, yhteistyössä sekä lääkärin että lippukuntavälittäjien ja IST-mestarien kanssa.

Tarkoituksena on tarjota lähtijöille keskusteluapua ja sparrailua hankalissa tilanteissa leirillä. Lisäksi hyvinvointimestari toimii johtoryhmän tukena ja asiantuntijana niin suunnittelu vaiheessa kuin itse leirin aikana eteen tulevissa kysymyksissä.

Pestin pituus: syksy2021 – syksy 2023

Pestin vaatima ajankäyttö:Pesti vaatii aikaa viikoittain ja kiireisimpänä aikana leirin lähestyessä varmasti päivittäin.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pääset itse suunnittelemaan pestin sisältöä. Pestin menestyksekäs hoitaminen vaatii hyvää käsitystä rankoista/haastavista leiriolosuhteista, kokemusta nuorten kanssa vaikeiden asioiden käsittelemisestä ja mielellään myös kriisityönosaamista. Vaatimuksena on yli 23 vuoden ikä ja partiojohtajaperuskurssi.


Lisätiedot

Kiinnostuitko pestistä?Ota yhteyttä! Jos jokin asia askarruttaa tai haluat kysyä lisätietojaota yhteyttä. Jaffa Toivanen (jaffa.toivanen@partio.fi), 0503527601.


Täytä hakemus