Ilmemestari – Finnjamboree Kajo 2022

Vastuullasi on kahdeksannen finnjamboreen graafinenilme sekä ilmetiimin johtaminen. Ilmemestarin pestissä keskeistä on luoda se,millaisena leiri näkyy osallistujille, heidän läheisilleen, partion tukijoillesekä suurelle yleisölle partion ulkopuolella. Kajolla on jo suunniteltu logo,tunnus ja värit, mutta pääset tiimisi kanssa twistaamaan ja sheikkaamaan näitäelementtejä koko skaalalla suurista seinäkkeistä kutsukortteihin.

Ilme väreineen on suunniteltu niin, että niiden kanssa voileikitellä ja tehdä erilaisia muunnelmia laajalla skaalalla. Ilmemestarinavastuullasi onkin Kajon visuaalisen ilmeen laajempi toteutus ja graafisenilmeen soveltamisen ohjeistaminen brändimestarin kanssa luotavan brand bookinmuodossa. Toisaalta pestissä myös itse varioidaan ja muunnellaan ilmettä leirintarvitsemien graafisten toteutusten myötä yhdessä johtamasi ilmetiimin kanssa.

Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittää omiajohtamistaitojasi sekä päästä vaikuttamaan 15 000 leiriläisenleirielämykseen merkittävällä tavalla. Ilmemestarina pääset työntämään kädetsaveen, johtamaan omaa tiimiä ja visioimaan kokonaisuutta. Lisäksi kartutatmerkittävää ammatillista osaamista.

Pesti alkaa heti valinnan jälkeen ja päättyy loppuraporttienvalmistuessa syksyllä 2022. Pestissä vaaditaan pääasiassa työskentelyä ennenleiriä sekä leirin aikana. Ajankäytöllisesti pesti vaatii viikoittaistatyöskentelyä heti pestaamista alkaen.

Jos haluat päästä toimimaan 2020-luvun upeimman leiri-ilmeenpuikoissa, tämä on sinun pestisi! Kerro itsestäsi, taustastasi ja siitä, miksiolisit paras valinta ilmemestariksi Kajolle.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pesti edellyttää hyvää visuaalista silmää sekä graafistenohjelmistojen sujuvaa osaamista. Ammattiosaaminen ja näytöt ovat eduksi, muttaoppia olet voinut kerryttää myös oman harrastuneisuuden kautta. Hyvätvuorovaikutustaidot ovat pestissä eduksi, sillä johdat paitsi omaailmetiimiäsi, kommunikoit pestissäsi paljon myös leiriorganisaation muidenosa-alueiden kanssa – ovathan he “ilmetoimistosi asiakkaita”. Edellytämmemestareiltamme jonkin verran aikaisempaa johtamiskokemusta joko partiosta taisen ulkopuolelta. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänäO365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot tulevat tarpeen.


Täytä hakemus