IST-mestari (2), Suomen joukkue, Maailmanjamboree

Suomen maailmanjamboreejoukkueen osallistujatiimi etsii kahta IST-mestaria. Osallistujatiimin muodostavat osallistujajohtajat sekä kaksi leirilippukuntamestaria, kaksi IST-mestaria ja kasvatusmestari. Osallistujatiimiläiset ovat osa Suomen joukkueen laajennettua johtoryhmää (CMT:tä).

IST-mestarit vastaavat ennen leiriä ja sen aikana kaikista suomalaisten ISTien asioista. IST-mestareiden tärkein tehtävä on mahdollistaa jokaiselle ISTille hyvä jamboreekokemus. Ennen leiriä pesti keskittyy mm. tiedonvälitykseen, IST-tapaamisten järjestämiseen ja Korean organisaation IST-asioissa ajantasalla pysymiseen. Leirillä IST-mestarit järjestävät ISTeille tapaamisia ja auttavat erityisesti mahdollisten ongelmatilanteiden ratkomisessa. Pesti vaatii merkittävää työpanosta ennen leiriä. Voit hakea pestiin yksin tai valmiin parin kanssa.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestin vaatima ajankäyttö

Pesti alkaa syyskuun alussa 2021 ja päättyy vuoden 2023 lopussa. Pesti vaatii viikoittaista ajankäyttöä ja kiireisimpänä aikana (kevät 2023) mahdollisesti päivittäin. Osallistujatiimin kuukausittaisten (Teams) kokousten lisäksi, aikaa kuluu mm. IST-tapaamisten suunnitteluun ja järjestämiseen, erilaiseen tiedonkeruuseen ISTeiltä sekä ISTeille suunnattuun viestintään. Pesti vaatii merkittävää ajankäyttöä ja samaan aikaa ei ole hyvä olla muita isoja pestejä.

Pestissä vaadittavat taidot tai kokemus

Olet etsimämme henkilö jos,

- olet vähintään 22-vuotias pestin alkaessa

- sinulla on aiempaa kokemusta projektityöskentelystä ja johtamisesta

- sinulla on kokemusta vaeltajaikäisten ja/tai aikuisten ohjaamisesta

- sinulla on jotakin kansainvälistä partiokokemusta

- sinulla on erinomaiset organisointitaidot

- olet yhteistyökykyinen ja omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot

- sinulla on erinomainen englanninkielentaito ja kykenet toimimaan ongelmatilanteissa myös kansainvälisessä ympäristössä. Koreankielentaidosta on etua pestissä.

- sinulla on riittävästi aikaa pestin hoitamiseen ja kykenet sitoutumaan pestiin koko projektin ajaksi.

HUOM! Liitä mukaan partio-CV:si. Se voi olla suoraan kuksasta tai voit tehdä oman.

Lisätiedot

Jos jokin asia askarruttaa tai haluat kysyä lisätietoja ota yhteyttä Pia Aalto 0407286800, pia.aalto@partio.fi tai Anna Kronlund 0400666889, anna.kronlund@partio.fi  


Täytä hakemus