J-SP, jäsenkokousdelegaation jäsen

Jäsenkokous on Suomen Partiolaisten ylin päättävä elin ja nyt haemme piirin delegaatioon jäseniä edustamaan Järvi-Suomea kokoukseen! Kokouksessa valitaan muun muassa Suomen Partiolaisten puheenjohtaja, varapuheenjohtajat sekä partioneuvoston puheenjohtaja ja partioneuvoston jäsenet. Delegaation jäsenenä pääset päättämään partion yhteisistä asioista. Osallistut varsinaiseen jäsenkokoukseen yhdessä muun delegaation kanssa. Ennen kokousta delegaatio työskentelee yhdessä etänä perehtyen kokousmateriaaleihin ja keskustellakseen mielipiteistään liittyen jäsenkokouksessa käsiteltäviin aiheisiin - käytännössä tämä tarkoittaa paria parin tunnin etätapaamista Teamsissa syksyn aikana ja materiaaleihin tutustumista itsenäisesti.

Piirin delegaation koko riippuu piirin jäsenmäärästä, toistaiseksi etsimme 10 varsinaista delegaation jäsentä ja muutamia varajäseniä. J-SP:n kevätkokouksen päätöksen mukaan piirihallitus nimeää varsinaisen delegaation ennen jäsenkokousta.

Jäsenkokous järjestetään 12.-13.11.2022 pääkaupunkiseudulla. Piiri maksaa delegaattien matkat ja osallistumiskulut jäsenkokoukseen. Todennäköistä on, että paikan päälle on matkustettava jo perjantaina 11.11., jos saavut kokoukseen Järvi-Suomen alueelta.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Jäsenkokousdelegaatioon voi hakea kuka tahansa yli 15-vuotias jäsenmaksun maksanut partiolainen. Tavoitteena on koota delegaatio, jossa on monipuolista osaamista: olitpa sitten kokenut partiopolun kulkija tai päätöksenteosta kiinnostunut nuori, hae rohkeasti mukaan! Kokemusta tärkeämpää on oikea asenne, sitoutuminen osallistumiseen sekä kiinnostuneisuus partiota ja partiossa vaikuttamista kohtaan.

Lisätiedot

Hakiessasi delegaatioon, kirjoita pestilomakkeen perusteluihin vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

1. Miksi haluat delegaatioon?
2. Mitkä olisivat vahvuutesi delegaatiossa?
3. Minkä asian haluaisit muuttaa partiossa?

Voit lisäksi perusteluissa kertoa halusta toimia jäsenkokousdelegaation puheenjohtajana. Jos haet vain varajäseneksi, kerro sekin perustelujen yhteyteen.

Kysyttävää? Ota yhteyttä piirinjohtaja Siiriin, siiri.niinivirta@partio.fi, 050 4066289

Täytä hakemus