J-SP Kasvusta vastaava hallituksen jäsen

Kasvuministerin paikka on piirihallituksen uutuuspesti!

Kasvuministerinä uusi hallituksen jäsen vastaa erityisesti piirin jäsenmäärän kasvuun liittyvistä asioista. Lisäksi kasvuministeri osallistuu aktiivisesti yhteiseen hallitustyöskentelyyn ja valtakunnalliseen kasvutyöskentelyyn. Kasvuministerin pestissä pääsee mm. rekryämään kasvusta vastaavaa ryhmää itselleen, luomaan piirille kasvusuunnitelmaa ja osallistumaan piirin päätöksen tekoon piirihallituksen jäsenenä.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Kasvuministeriksi sopii tyyppi, jolla on visiointitaitoja ja intoa tarttua uuteen haasteeseen. Aivan tyhjästä ei tarvitse tässäkään pestissä aloittaa, mutta kasvuministeriltä vaaditaan sinnikkyyttä luoda uutta. Kasvuministeri osaa tai ainakin haluaa käyttää dataa mm. jäsenmäärästä ja väestöstä piirin alueella työskentelynsä tukena.

Ajallisesti pesti vie parista tunnista muutamaan tuntia viikkoon. Keväällä ja syksyllä piirin toiminta on aktiivisempaa, kesäaikaan rauhallisempaa. Piirihallitus kokoustaa noin 10 kertaa vuoteen ja pestiin liittyviä viikonloppuja on arviolta noin neljä keväällä, yksi kesäaikaan ja neljä syksyllä.

Ministeripestissä johdat sekä itseäsi että muita. Ministerin pestissä tarvitaan yhteistyö- ja kommunikointitaitoja. Partionjohtajan peruskoulutus, kokemus johtamistehtävistä ja organisoinnista katsotaan eduksi. Tarvittavaa kokemusta on voinut kertyä esimerkiksi johtokolmikkopestissä tai onnistuneesta kokemuksesta kasvattaa lippukunnan tai alueen jäsenmäärä esimerkiksi aluejärjestön hallituksen jäsenenä.

Lisätiedot

Piirinjohtaja Siiri Niinivirta, 0504066289, siiri.niinivirta(at)partio.fi, piirin varajohtaja Miksu Saksman, miikael.saksman(at)partio.fi.

Pestiin asetutaan ehdolle ottamalla yhteyttä piirin varajohtajaan miikael.saksman(at)partio.fi. Varsinaisen valinnan hallituksen jäsenistä tekee piirin syyskokous 31.10.2021

Täytä hakemus