J-SP Liplatuksen toimittaja

Pidätkö kirjoittamisesta? Oletko kiinnostunut mediasta ja ajankohtaisista asioista? Jos vastasit kyllä, tässä pesti juuri sinulle!

Piirilehtemme Liplatus etsii toimittajia. Toimittajana saat päästää luovuutesi ja ideasi valloilleen. Pestiin kuuluu osallistuminen toimituskunnan kokouksiin ja lehden sisällönsuunnitteluun sekä juttujen kirjoittaminen yhdessä sovitulla tavalla. Sisältöä tuotetaan sovitusti sekä printtilehteen että Liplatuksen verkkomediaan. Tukenasi toimii lehden päätoimittaja(t) sekä viestintä- ja markkinointikoordinaattori.

Toimittajana pääset muun muassa mukaan tapahtumiin oman mielenkiintosi mukaan. Tässä pestissä pystyt aidosti itse vaikuttamaan, kuinka paljon aikaa käytät pestiisi.

Toimituskuntaan voivat hakea kaikki samoajista ylöspän.Toivomme, että Liplatuksen toimituskuntaan haetaan rohkeasti eri puolilta piiriä, jotta piirilehteen voidaan saada sisältöä yhä monipuolisemmin.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestiin ei vaadita aiempaa kokemusta partiosta tai lehteen kirjoittamisesta. Sujuva kirjoitustaito ja aito kiinnostus riittää! Lähetäthän meille hakiessasi lyhyen tekstinäytteen. Tekstinäytteen ei tarvitse olla julkaistu teksti, vaan esimerkiksi opintojasi varten kirjoittamasi teksti. Täytä hakemus