J-SP Someryhmän puheenjohtaja

Järvi-Suomen Partiolaisten viestinnän päätehtävänä on tukea piirimme lippukuntia eri tavoilla. Haemme nyt joukkoomme toista someryhmän puheenjohtajaa, joka tulisi osaksi mahtavaa viestintäryhmäämme. Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Someryhmän puheenjohtajien pestiin kuuluu someryhmän kokousten suunnittelu ja johtaminen, Järvi-Suomen Partiolaisten somesuunnitelman tekeminen ja ylläpitäminen, viestintäryhmän kokouksiin osallistuminen kerran kuussa, someryhmän jäsenten tukeminen, sekä piirimme sosiaalisen median sisältöjen yleinen koordinointi. Vaikka pestiin kuuluvien asioiden määrä saattaa kuulostaa hurjan pitkältä, toimitaan pestissä parina. Lisäksi tukenanne on koko piirin viestintäryhmä, eli yksin ei kenenkään tarvitse jäädä! Pestin nimessä olevaa puheenjohtaja-osaa ei myöskään tarvitse pelätä. Vaikka toivomme, että pestiin valittavalla henkilöllä on jo jonkin verran johtamisosaamista partiosta, on pesti myös loistava paikka harjoitella näitä taitoja ja kehittyä niissä – ammattilainen ei tarvitse olla.

Pestissä pääset oppimaan hurjasti uutta, tutustumaan uusiin ihmisiin ympäri piiriä, osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja käyttämään ja kehittämään viestintätaitojasi piiritasolla.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Ymmärrys erilaisista somekanavista, johtamiskokemus, sujuva tekstintuottamistaito.YSP-kurssin käyminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollinen.

Lisätiedot

Jos haluat esimerkiksi kysellä pestistä ennen hakemista, voit laittaa pestaajalle viestiä, hän vastaa enemmän kuin mielellään kaikkiin kysymyksiin!

Täytä hakemus