J-SP Vaalitoimikunnan jäsen

Pulppuaako sisälläsi tuhat ideaa piirin hallitusvaalien järjestämiseksi? Haluatko tulla mukaan uudistamaan hallitusvaaleja niin, että pesteihin löytyy tekijöitä ja hallitusvaalit innostavat piirimme nuoria vaikuttamaan ja seuraamaan kampanjointia?

Ilmoittaudu mukaan vaalitoimikuntaan vuodelle 2022. Nyt ei ole tarkoitus näpertää pikkujuttujen parissa, vaan luoda jotain isoa ja uutta. Tuo osaamisesi ja ideasi esille.


Vaalitoimikunnan tehtävänä on etsiä piirihallitusehdokkaita, kannustaa partiolaisia asettumaan ehdolle Järvi-Suomen Partiolaisten piirihallitukseen 2023-2024 ja kertoa hallituspesteistä esimerkiksi piirin somessa. Vaalitoimikunta huolehtii myös vaalitenttien järjestämisestä. Piirinjohtajat pestaavat vaalitoimikunnan, mutta sen jälkeen ryhmältä toivotaan itsenäistä otetta tekemiseen. Vaalitoimikunta vastaa toiminnastaan piirihallitukselle.


Voit hakea pestiin yksin, parin tai valmiin ryhmän kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tässä pestissä idearikkaus ja sinnikkyys katsotaan eduksi. Nyt on aika kehittää ja toteuttaa uusia ideoita.

Pestin pituus ei ole kovin pitkä, joten vaalitoimikunnalta odotetaan napakkuutta ja sitoutumista kesän ja syksyn 2022 ajaksi.

Lisätiedot

Piirinjohtaja Siiri Niinivirta, siiri.niinivirta(at)partio.fi, 050 4066289. Pesti täytetään sopivien henkilöiden löytyessä.

Täytä hakemus