J-SP Viestintäpäivän tekijä

Etsimme 4-5 tekijää piirin tarpojien ja samoajien viestintäpäivä -tapahtumaan. Viestintäpäivässä on tavoitteena pitää tarpojille ja samoajille viestintään, vaikuttamiseen ja mediakasvatukseen liittyvää ohjelmaa. Kyseessä on siis ohjelmatapahtuma, ei koulutus. Viestintäpäivä pidetään Kuopiossa 19.3.2022.

Tuleva viestintäpäivä on ensimmäinen laatuaan, joten tässä pestissä pääsee kehittämään uutta. Etsimme apukäsiä ja -aivoja erityisesti ohjelman suunnitteluun ja toteuttamiseen, mutta voisimme tarvita myös yhtä tapahtuman käytännönjärjestelyistä ja huollosta kiinnostunutta. Voit siis hakea pestiin, jos tapahtuma kiinnostaa, tarkemmasta roolijaosta voidaan vielä neuvotella.

Pesti kestää vain 3,5 kuukautta, joten se sopii erityisesti projekteista pitäville. Ajankäyttöä on pestissä mahdollista rajata omien tarpeiden mukaan: voit vaikka tulla mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan vain muutaman tunnin pätkän ohjelmasta. Toivoisimme kuitenkin, että pystyisit osallistumaan etukäteissuunnitteluun ja siihen liittyviin etäkokouksiin (n. 4-5 kokousta ennen tapahtumaa). Toivottavaa olisi, että pystyisit myös olemaan läsnä tapahtumassa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Toivoisimme, että sinulla on kokemusta viestinnästä joko partio- tai muun harrastuksen, opintojen tai työn puolesta. Jos olet toiminut esimerkiksi lippukunnassa somevastaavana tai toimittanut koulun lehteä, on kokemuksesi riittävä. Kiinnostus partio-ohjelmaa ja -kasvatusta kohtaan ovat ehdottomasti plussaa!Kaipaamme staabiimme myös nuorilta nuorille -näkökulmaa, mutta toivoisimme, että olisit vähintään 16-vuotias.

Lisätiedot

Lisätietoja kevään huippupestistä antavat tapahtumanjohtajatRosariina Suhonenrosariina.suhonen@partio.fip. 0407183322 (ensikontaktin saat parhaiten Whatsapp- tai tekstiviestillä)Saija Angermansaija.angerman@partio.fip. 0404866575

Täytä hakemus