Jälleenmyyntikymppi | Finnjamboree Kajo 2022

Leiri jättää jälkeensä ison määrän tavaraa, joka kaipaa uutta omistajaa. Jälleenmyyntitiimillä on iso työ pitää kirjaa jälleenmyyntiin tulevista tavaroista ja niiden luovuttamisesta ostajille.
Jälleenmyyntikympin tehtävänä on organisoida myytävän tavaran järjestelmällinen ja tehokas myynti leirin lopuksi. Kympin tehtävänä on yhdessä jälleenmyyntimestarin ja muun jälleenmyyntitiimin kanssa tehdä prosessista niin selkeä, että tavara ja ostaja kohtaavat mahdollisimman vaivatta ja tavarat saadaan myytyä järkevään hintaan eteenpäin. Jälleenmyyntikympin tehtävänä on myös koota jälleenmyyntitiimiä yhdessä jälleenmyyntimestarin kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pesti alkaa alkusyksystä 2021 ja päättyy leirin loputtua syyskuussa 2022. Leiriaikaisesti pesti kestää leirin sekä purkuleirin ja tarvittaessa vähän sen ylikin. Pesti työllistää kymppiä maltillisesti muutaman illan kuussa ennen leiriä, mutta suurin työ on leirin aikana ja sen jälkeen tapahtuva myyntityö. Syksyllä 2021 ja keväällä 2022 osallistutaan ryhmän seminaareihin.
Pesti edellyttää kiinnostusta myyntityöhön ja on pystyttävä toiminaan erilaisten asiakkaiden kanssa. Tehtävässä on hyödyksi rautainen organisointikyky.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Mikäli jäi avoimia kysymyksiä, niin jutellaan tarkemmin. Lisätietoja antaa Kajon Tavara & Toimituksen Jälleenmyyntimestari Arto Niemelä p. 0500 499 137 arto.niemela@partio.fi

Täytä hakemus